MotoCafe Maltepe - Profesyonel Motosiklet Temizliği, Full Motorcu Muhabbeti Burada

Motosiklet tutkunlarının buluşma noktası haline gelen İstanbul Maltepe'deki bu mekanda motorcu muhabbetinin dibine vurabilir ayrıca motorunuzu emin ellerde yıkatabilirsiniz. Moto Cafe'de tam anlamıyla profesyonel motosiklet yıkaması yapılmakta, gözünüz arkada kalmadan motorunuzu bırakın ve ilk günkü temizliğine gelmesini kafede hoş muhabet eşliğinde takip edin. Moto Cafe'de zincir temizliği ve yağlama, boya koruma vb. hizmetler de verilmekte. Zincir temizlemekten hoşlanmayanlar için Moto Cafe biçilmiş kaftan.

Motosikletinizi tertemiz hale getirmek, sıcak muhabbet eşliğinde çayınızı kahvenizi yudumlamak için Motocafe'ye uğramanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Ayrıca Motocafe artık randevu sistemine geçti. Uzun süre beklemek yerine randevu alarak işinizi planlı birşekilde halledebilirsiniz.
Bilgi almak ve rezervasyon yaptirmak icin 0532 552 21 24 numarali telefonu aramaniz yeterli.

Motocafe'de neler oluyor merak ediyorsanız aşağıdaki sosyal medya hesaplarını da takip edebilirsiniz.

www.facebook.com/motocafee
www.instagram.com/motocafee

Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Cd. No:50 Maltepe İstanbul
Kroki: Google haritası
Çalışma saatleri: 12.00 - 21.00 arası

BpjSY9.jpg

P8r5e2.jpg

SK8xKU.jpg

nU04rv.jpg

WLFMKL.jpg

[not]Motocafe yıkama bölümünde çalışacak, A2 ehliyeti olan, işini severek yapacak, yıkayacağı motosikleti kendi motosikletiymiş gibi yıkayacak takım arkadaşları aranmakta[/not]

Ekli dosyalar

• motocafe-maltepe.jpg
    motocafe-maltepe.jpg
    97.4 KB · Görüntüleme: 15,518
Moderatör tarafında düzenlendi:
instagrada takip ediyorum bence kafe denmez buraya oto yıkamacının bekleme salonu diyelim öyle bi kafe yok aslında cunki kafe dedigin nargilesi olur mac izlersin falan burda sandöviç atıstırmalık vs var bide motor yıkıyorlar .

heralde otoyıkamacı is yoklugundan bu yolu secmiş olabilir. ( motorcu her zaman gösterisi sever 30 tl ye yıkasalar motoru genede götüürür millet oraya )

Cidden 30 mu? İyiki motorumu, arabamı falan kendim yıkamayı cilalamayı seviyorum :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
moto cafe ama çok küçük bir yer yazın burası full dolar hatta sıra kavgası bile çıkar ahan yazıyorum (yaşanmaması dileği ile )

Geçen yıl ilk açıldığı haftadan beri gidiyorum. Sıksık olmasa da 2 ayda bir.

Yıkamaya, zincir temizliğine veya yağlamasına laf edeni hiç duymadım. Zincir temizliği gaz yağı ile yapılsa da yağlama motul ile. Dolayısıyla aldığı parayı hakediyor.(sade yıkama 20TL, zincir temizleme/yağlama 15TL)
Cafesi küçük ama büyük olması manasız zaten ayakta dolanıyorsunuz. Tek dahi gidilse her daim muhabbet etmeniz mümkün.

Tek kötü yanı sıra. Maalesef özellikle haftasonları sıra feci. En son telefonla randevu yapılıyordu, o biraz iyileştirdi.

İçeride anne mantısı, sigara böreği, kek, çörek vs de var :)

Ben benzincide 2 TL ye yıkatıyorum diyenlerde etrafındaki motosikletlerin özellikle blok kısımlarına bakıp çıkmayan damla damla vernik yanıklarını görebilir.

balıkesirde oto yıkamacı arkadaş motosikletleri 5 liraya yıkıyor, her türlü yağlaması cilası da içinde :)

Motosikleti
Suzuki burgman 200
her gece ticari taksiyi ic dis 8 liraya yikatiyorum.8 liradan da para kazaniliyor yani.bu 20-30 liralar yikama icin buyuk para benim gözümde israf.

Bence fiyat çok yüksek.Ama İstanbul'da olsam yolum düşse yıkatmasam da uğrar sohbete katılmak isterdim.

1 kere buluşmamızda burada yıkattım motorumu. En son yıkatalıda 3 ay olmuştu , çamur içindeydi baya. zincir bakımı falanda yapıldı. zincir zaten temizdi ama ben yinede hazır yıkanıyorken her şey yapılsın dedim. Motor bildiğiniz tertemiz olmuştu. Tel jantları bile tek tek sildiler onlar bile parlıyordu. 50 tl ödemiştim. gold bakımdı galiba adı

Ben bu cumartesi 8 saatimi motoru temizlemek ile geçirdim , dün serviste bir şeyler ile uğraşırken birisi gelip hayırlı olsun motorun dedi :) egzoz boruları bile bildiğin parlıyordu. 15 binde bu arada :)

Eğer böyle bir durum var ise üç ayda birde olsa gitmekte fayda var sanki .Hafta sonu Çanakkale gezimiz olacak . Dönüşte uğrayabilirim.

1 kere buluşmamızda burada yıkattım motorumu. En son yıkatalıda 3 ay olmuştu , çamur içindeydi baya. zincir bakımı falanda yapıldı. zincir zaten temizdi ama ben yinede hazır yıkanıyorken her şey yapılsın dedim. Motor bildiğiniz tertemiz olmuştu. Tel jantları bile tek tek sildiler onlar bile parlıyordu. 50 tl ödemiştim. gold bakımdı galiba adı

Ben bu cumartesi 8 saatimi motoru temizlemek ile geçirdim , dün serviste bir şeyler ile uğraşırken birisi gelip hayırlı olsun motorun dedi :) egzoz boruları bile bildiğin parlıyordu. 15 binde bu arada :)

yahu napılıyosa yapılıyor bence cok para her hangi oto yıkamacı 10 tl ye yıkıyor motoru silyor parlatıyor zinciride sen temizle 2 dk nolcek ?

Benim gözümde motorun ufak tefek bakımlarını yapmayan, temizliğini yapmayan motorcu, motorcu değildir. Sadece sürücüdür.

fiyat çok uygun değil ama her gidenin memnun kalması çok güzel olmuş. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar