"motobüs" daha önce gördünüz mü?

Bmw motorundan başka motorda olazdı zaten ona ama yinede ilgi çekici olmuş

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Tasarimcilari viraj kelimesini hayatlarinda hic duymamislar sanirim. 2 tekerde bu kadar uzunluk fanteziden oteye gidemez. Akil var mantik var yahu! :)

bu motor türkiyede olsa haber başlığını görür gibiyim OTOYOLDA MOTOR KAZASI kamyon motora arkadan çarptı 15 yolcudan 13 ü TELEF oldu ( burada inceden taşlamada var bizim için düşüncelerini biliyorum milletin TELEF i bilerek kullandım )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ama o motorda tek teker yapmauı hayal edin..... Sanki 4. katta seyahat gibi olur....:queen:

Bmw motorundan başka motorda olazdı zaten ona ama yinede ilgi çekici olmuş

dostum bu BMW deil URAL yani rus bmw si smirnof arkadaşımız iyi bilir bu motosikleti ve bu uzunluğu rahat götürür çunkü rusyada şehirler arası pek viraj yo ve ulaşım zorluğu olduğundan yapmışlar bence.
biraz çirkin olmuş oma olsun önemli olan kafayı çalıştıracak zaman bulmuşlar votka içmekten hayret yani.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel..........................

bana göre saçmalık. bi kere yolda giderken dönmez. ve anında yatış pozisyonu ve TELEF...

Tasarimcilari viraj kelimesini hayatlarinda hic duymamislar sanirim. 2 tekerde bu kadar uzunluk fanteziden oteye gidemez. Akil var mantik var yahu! :)

benimde merak ettiğim;biz bir artçıyla zor dendeyi sağlıyoruz bunlar nasıl denge kuruyor o kadar kişi:silent:

bu anca istanbuldaki metrobüs hattında çalışır :) ilk aklıma gelen ani frende yolcular için hiç istemeyen durumlar ortaya çıkabilir hadi artçıya güvenip önünde motor sürüyonda 10 tane yolcuya nası güvencen abi........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar