MOTOBIKE ISTANBUL 21. – 24. Şubat 2019 İstanbul Fuar Merkezi'nde Gerçekleşecek

Arkadaşlar Çankırı Motosiklet Derneği olarak (10 adet) hafta içi ve hafta sonunda geçerli olacak ücretsiz fuar davetiyemiz bulunmaktadır. İnstagram sayfamızı takip ederek iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler.
İnstagram: Cankirimotosiklet

Kıyaslayın nolcak sinema bileti 13,5 TL. Netflix ayda 16.5TL izlemek sınırsız organize işler 2 de dahil.

O zaman internet için aylık ücret ödeyip evinizden oturduğunuz yerden dokunmadan motosikletleri internetten de inceleyebilir, aynı internet ile sanal bir şekilde şovları izleyebilir ve yine SANARAK etkinliklere kolaylıkla katılabilirsiniz.

Bol sanal yaşamlar... (yaşamak denebilirse tabi!)

yılda 1 kez sinemaya giden biri ile kıyaslayınca çok çok pahalı fuar fiyatı.
zira fuar her gün olmuyor, senede 1 gün gidiyorsunuz.

Yılda 1 kere sinemaya giden kişi dışarıda yemek de yemiyor mu? Bara, diskoya, kahvehaneye ya da çay bahçesine de gitmiyor mu?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
senden de hiç bir şey kaçmıyor :)

biliyorum eski olduğunu zaten daha fuar başlamadı eleştirim adminlere suzuki nin olmadığı bir fuar da neden suzuki markasını başlık resmi yaparsın

Yaptık bir hata kusura bakmayın :)

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Fuarın açılış kapanış günlere göre saatleri nedir bulamadım, bilen var mıdır?

Standart davetiye ya da biletim var, Perşembe gidebiliyor muyuz? Kaçta açılıyor?

Orada bilet için çok kuyruk olmaz sanırım. PErşembe gideceğim. Biletix hizmet bedeli istediğinden gıcık oldum. Girişte alırım diye düşündüm.

Arkadaşlar, fuarda fiyatlar fuar harici bir zamana ve mekana göre daha ucuz olmayacak. Hiçbir zaman motosiklet ve aksesuar olarak bir ucuzluğa 4 senedir rastlamıyorum.

Fuardan motosiklet de aldım aksesuar da.

Sadece ve sadece herkesi 5.000 metrekare alanda bulabiliyorsun yalnızca o kadar.

Aksine fiyatlar pahalı olabiliyor.

Gitmeden önce alacağınız ürünün fiyatına mutlaka bakın.

Fuar kazık.

Fuar pahalı. Bunu asla unutmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar