Rks, regal raptor, mv gusta, kuba hariç hiç bir motor markası gelmiyor etkinlik gibi hiç birşey açıklanmamış.Galiba bu sene bomboş olacak gibi geliyor.
Rks, regal raptor, mv gusta, kuba hariç hiç bir motor markası gelmiyor etkinlik gibi hiç birşey açıklanmamış.Galiba bu sene bomboş olacak gibi geliyor.
hangi firma hangi markaları getiriyor onu da yazsalar.
honda, yamaha, ducati, suzuki falan ben mi göremedim, gelmiyorlar mı?
Madem konu açıldı ben de bir soru sorayım. Etkinliğin etinden sütünden faydalanmak ve tadını çıkarmak için gidilecek gün sizce hangisi. Son gün akşamüstü gidip bomboş bir fuarda gezmek istemiyorum. :cherry:
Ben 2020'de ilk motorumu fuardan aldım. Nmax niyetliyle gittiğim fuar'dan Xmax ile çıkmıştım. Fuar eskisi gibi değil maalesef. Eskiden pazarlık bile yapar kaparosunu atar motoru-arabayı alırdın. Şimdilerde ise pazarlığın p'sini yapamıyosun. Bayiye gelin orada hallederiz diyorlar. Ben zamanında 100TL bile indirim alamadım Premium'dan.
+ motorcuların yeni motorlardan beklentileri kadar aksesuar isteği de çok. Onlarda da eskiden güzel indirimler olurdu ama artık son zamanlarda onlar da burunlarından kıl aldırmıyorlar. Fuar'ın son günü insan gelmiyorken indirim yapmaya çalışıyorlar
Geçen sene Mv Agusta standındaki bir manken çok güzeldi, aradan 1 sene geçmiş hala unutamamışım.
Geçen sene motosiklete yeni başlayan arkadaşıma ekipman bulamadık gerçekten. Fuardan çıkıp Hasanpaşaya gidip aldık sonrasında![]()
Eskiden çok güzel karılar vardı motorların üstünde. Hepsini giydirmisler kahretsinHadi hadii.. sanki siz bakmıyodunuz.