Motobike expo 2017 fuarından görüntüler.

Yani içinizde hem gidemeyenler hemde gidipte o motorlara ve manzaraya doyamayan arkadaşlar çok vardır.

53:15" te biraz daha abartsaymışın Liqui Moly standındaki kıza kamerayla kolonoskopi yapacakmışsın.. O nasıl bir yaklaşma köpekbalığı gibi ..

:D Aynen Şuan Yamaha Standını yüklüyorum yarın İnşallah Altın elbiseli Adam Birkan Polat showlarınıda yükliyecem.

Sözüm meclisten dışarı, gözünüzü seveyim şu action camlerin çubuklarına sahip çıkın. Arkadaş geziyorum zaten sıkışık,10 adımda bir elinde çubuklu birisi..Çekecekseniz yukarıdan çekin ne öyle baston gibi. Bir tarafıma girecek diye çekine çekine yürüdüm. Birde motorla aynı kareye girmek için koridorların ortasına kadar çubuklar falan..

Çekmişsin de öylesine çekmişsin. Hero'ya gidiyorsun giydirilmiş Karizma'ya bakmıyorsun, KTM'ye gidiyorsun 2017 Duke'ları çekmiyorsun, Kuba'da durup kaç yıldır satılan Superlight'ı yapmış diyorsun. Sanırım motorlarla ilgilenmeye yeni yeni başladın. Böyle bir çekim yapacaksan yeni modellere odaklanmak lazım, diğerlerini zaten herkes biliyor.

KTM Duke 200 var yanlışın var iyi bakmamışsın sonradan birdaha gittim ben ktm izdiham vardı doluydu ..
Superlight yapmış derken baska birsey kasteddim izledigin icin tesekkurler tekrardan

Son düzenleme:
Sabredip sonuna kadar izledim. Fuarda Honda standında sadece Activa ve Forza varmış demek onu anladım videodan :) Neyse, bir dahakine önce biraz modelleri araştırıp sonra çekim yap ki daha doyurucu olsun.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
KTM'nin 2017 model rc serisini fuara getirmemesi, eski modelleri hala yeniymiş gibi teşhir etmesi, büyük bir hayal kırıklığı idi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar