Kawasakinin şimdiki ürün gamı ile bu ekonomide Yamaha ile rekabet etmesi çok zor. Belli ki "ille de Kawasaki" diyen sınırlı sayıda kitleye hitap ediyorlar... Durum böyleyse pazarlamaya ciddi yatırım yapmayı gereksiz görmeleri mantıksız değil aslında.Kawasaki'yi ben hiç anlamıyorum zaten, sanki her sene deli satış rakamlarına ulaşıyorlarmış gibi "bizi bilen bilir" mantıkları çok ilginç.
2019'da gittigim gun kar yagiyordu, umarim bu kez yine karda surmemHos o gittigimde bot almistim o karli havada, iyi denk getirmisim. Bu yil da haftasonu giderim sanirim, is guc.
Fuarda yds stand açıyor mu? Bir de ne bot alkıştın? Su geçiriyor muydu? Maalesef sağlam bot ve sağlam kışlık eldiven lazım. Bu sene para gidecek gibi gözüküyor.
Motobike ile birlikte Boat Show ve Kamp&Karavan fuarı da denk geliyor. Biraz yorgunluk olsa da bir günde üçünü de aradan çıkarıyorum.
kendi web sayfalarına 2020 planını koymamışlar sizin paylaştığınız da 2019 katılımcıları.
Firmalar fuar öncesi bindirim sonra fuara özel indirim yapmasında çünkü sonra burda konular açılıp bol bol firmalara kayıyorlar![]()
Fuarda yds stand açıyor mu? Bir de ne bot alkıştın? Su geçiriyor muydu? Maalesef sağlam bot ve sağlam kışlık eldiven lazım. Bu sene para gidecek gibi gözüküyor.