Motoavm.com Motosiklet Aksesuarları Alışveriş Sitesi AÇILDI

Özen Motor güvencesi altında açılan yeni motosiklet aksesuarları online alışveri sitesi Motoavm.com hizmete girdi. Motosiklet tutkunlarının tüm ihtiyaçlarına anında cevap veren bir elektronik alışveriş sitesi olma hedefiyle kurulan Motoavm.com sayesinde motosiklet kullanıcıları her türlü motosiklet aksesuarı, kıyafeti ve malzemesine internet aracılığıyla hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde ulaşacaklar; kaliteli ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar.

Motoavm.com sitesinde kask, mont, pantolon, eldiven, bot, ayakkabı, yağmurluk, maske, boyunluk, gözlük, intercom-bluetooth gibi giysi ve aksesuarların yanı sıra motosikletler için çanta, siperlik, koruma demiri, sissybar, egzoz, lastik, kilit, branda gibi donanımların en iyi markalarının tüm modelleri, en uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile bir tık uzağınızda olacak.

Motoavm.com’un en büyük özelliği ise geniş yelpazedeki ürünlerin tümünün stoklarında yer alması. Yani siparişini verdiğiniz hiçbir ürün için beklemeyecek, herhangi bir aksaklıkla karşılaşmayacak, anında kargo avantajı ile kaliteye en hızlı şekilde sahip olacaksınız.

Motoavm.com'u ziyaret etmek için tıklayın

Ekli dosyalar

• motoavm2013-01.jpg
    motoavm2013-01.jpg
    48.7 KB · Görüntüleme: 6,712

thb

Site tasarımı hoş olmuş, kullanımı basit hızlı. Tebrikler.

Sitemizin yeni sponsoru hayırlı olsun. Aman beyler dikkat, bundan sonra eleştirilerinize dikkat edin...

Motosikleti
Fazer8 abs
fiyatlar diğer sitelere göre aynı pek bi fiyat cazibesi göremedim ben.

Motosikleti
Fazer8 abs
Arkadaş benim verdiğim linkteki marka ile senin verdiğin linktekiler aynı mı?:)

olay honda da çinde çinlide çinde üretiliyor mevzusuna dönecek. senin verdiğin linkdeki markayı ömrümde ilk defa görüyorum. benim linkini verdiğim ürünlerde pek kötü değil hani 2 yıl garantisi var. yanlış anlama seni bozma veya rencide etme gibi bir niyetim asla yok.

bu firmanın mağazası varmı yoksa sadece sanal mağazamı var?

ÖZEN Motor- gerçek mağaza İstoç'ta Anes Honda'nın bitişiği....(Revit, kappa,keiti,shoei v.s. gibi ünlü markaların TR Distribitörü'dür kendileri...):wiinkk:

Ancak önemli bir husus mümmesili olduğu markaları diğer(başka) mağazalarda daha ucuza bulabilirsiniz...:farao: Yani sözün-özü;
Aç-gözlü Ç.......l'dır kendileri....
Geçen yıl bir mevzu-mu anlatayım;
Ben: MT-03 kappa cam ve kappa çanta demiri var mı?
Özen: O kim?
b: Yamaha mt-03 660 cc!!!
Ö:Haaaaaaa, yok...
B:Sitenizde VAR gösteriyor...
Ö:Haaa, güncelleyemedik...
B:peki ŞU var mı?
Ö:Yok.
B:Yok var mı?
Ö:O da yok...:queen:

fiyatları beğenmedim . birde lazer vertigolara 350 den 200 e indi demişler . heryerde 190 -200 civarı ,en yüksek 250 felan oldu piyasası . hele lazer lz6 lar en yüksek 150 tl idi , kuruçayırlı bir ara 80 tl civarına sattı son kalanları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar