MotoAVM.com 2 yaşında

Birçok kaliteli markanın motosiklet aksesuarlarının stok sorunu olmadan satışının yapıldığı online alışveriş sitesi Motoavm.com 2 yaşında!

Bu kısa süre içinde müşteri memnuniyetini ve kalitesini devamlı arttıran Motoavm.com, internet alışverişinde verdiği güvenli hizmet ile binlerce motosiklet severe aksesuarlarını 7 gün ürün iade, 1 ay ürün değişim garantisi ile sorunsuz ulaştırdı. İlk olarak e-ticaret ile ürün satışına başlayan Motoavm şu anda birçok mağaza ağı ile de motosiklet tutkunlarına destek vermeye devam ediyor.

Motoavm.com'un kampanya ve yeni ürünlerini aşağıdaki adreslerden takip edebilirsiniz.

Websitesi: www.motoavm.com
Facebook: www.facebook.com/MotoAvm
Twitter: www.twitter.com/motoavm
Instagram: www.instagram.com/motoavm/

Ekli dosyalar

• motoavmcomikiyasinda.jpg
    motoavmcomikiyasinda.jpg
    78.5 KB · Görüntüleme: 20,039
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2 defa alışveriş yaptım. Kargo ücreti olmaması beni mutlu etti. Başarılarının devamını dilerim.

Benn eldiven almistim... Havale yaptirdim ancak havale ucreti kesildiginden bihaberim ilk defa havale yaptim bi baktim 3,4 tl eksildi miktardan :)) o kadar az yatirilmis oldu... Moto avmyi aradim... dedim boyle boyle :))) tekrar yatirmama gerek var mi 3,4 tl... hayir dediler az once onayladik siparisinizi :))

Tesekkurler

Benn eldiven almistim... Havale yaptirdim ancak havale ucreti kesildiginden bihaberim ilk defa havale yaptim bi baktim 3,4 tl eksildi miktardan :)) o kadar az yatirilmis oldu... Moto avmyi aradim... dedim boyle boyle :))) tekrar yatirmama gerek var mi 3,4 tl... hayir dediler az once onayladik siparisinizi :))

Tesekkurler

internet üzerinden vakıfbank ve finansbank enpara hesaplarından yaptığım havale ve eft işlemlerinde ücret kesilmiyor.
bir çok banka bildiğim kadarıyla internet üzerinden yapılan işlemlerde ücret almıyor.
siz havaleyi şubeden mi yaptınız?

internet üzerinden vakýfbank ve finansbank enpara hesaplarýndan yaptýðým havale ve eft iþlemlerinde ücret kesilmiyor.
bir çok banka bildiðim kadarýyla internet üzerinden yapýlan iþlemlerde ücret almýyor.
siz havaleyi þu beden mi yaptýnýz?

Ben bankamatikten hesap numarasina yapmistim havaleyi ...

Fiyatlar diğer sitelere göre uçuk.

Dolayısıyla kargo bedava olmuş parayla olmuş pek bi anlamı yok. :queen:

Bende pek çok kez alışveriş yaptım. Ürün modeli evet az ama belli markalar arıyorsanız givi kappa revit shoei her beden ürünü ve vidasına kadar bulabileceğiniz tek yer. Benim 8 senelik shoei kaskıma vida seti buldular getirttiler.Fiyat uçuk demişsiniz :D Hiç alışveriş yapmamışsınız siz anlaşılan :) Ben çok memnunum siteden canlı destek çok iyi zaten telefonla arayıp soru sorduğunuzda kalite gelmeye başlıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar