Motoaksesuar.net Alışveriş Yapan Var Mı ?

İyi geceler herkese ,

Motosiklet montum için sırtlık , kendim için dizlik alacağım. Bu sitede diğerlerine nazaran daha uygun fiyatta satışta.

Daha önce alışveriş yapan arkadaşlarım olduysa bir şeyler yazıp çizerse, makbule geçer.

Buenas noches :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

Yok sanırım :farao:

İyi geceler herkese ,

Motosiklet montum için sırtlık , kendim için dizlik alacağım. Bu sitede diğerlerine nazaran daha uygun fiyatta satışta.

Daha önce alışveriş yapan arkadaşlarım olduysa bir şeyler yazıp çizerse, makbule geçer.

Buenas noches :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

Yok sanırım :farao:
Ben eldiven ve birkaç aksesuar siparişi vermiştim. 1 hafta geçti sipariş gelmiyor. Aradım telefonla ve iptal ettirdim. Havale paramı 5 gün sonra geri verdiler. Beklemeyi göze alıyorsan yap alışverişi. ;)

Ben bu aksam internetten degil Bostanci daki dukkanlarindan kilit ve branda aldim. Henuz kullanmadim ancak calisanlar gayet ilgili ve guleryuzluydu. Ancak pek indirim beklemeyin derim.

Ben eldiven ve birkaç aksesuar siparişi vermiştim. 1 hafta geçti sipariş gelmiyor. Aradım telefonla ve iptal ettirdim. Havale paramı 5 gün sonra geri verdiler. Beklemeyi göze alıyorsan yap alışverişi. ;)

Yihuuuu, 1 hafta mı ? 3 ürün siparişi vereceğim birisi stokta gözükmüyor, bir ayda gönderemezler o zaman. Feyizoğlu'nda 20 TL pahalı alayım o zaman. Deneyiminizi paylaştınız, teşekkürler.

@Penguenumut : Harput motosiklet olarak fuarda stand da açmışlar. Ancak online satış olayında teslimat süresi çok önemli. Olmadı yarın sabah telefon açayım.

Yihuuuu, 1 hafta mı ? 3 ürün siparişi vereceğim birisi stokta gözükmüyor, bir ayda gönderemezler o zaman. Feyizoğlu'nda 20 TL pahalı alayım o zaman. Deneyiminizi paylaştınız, teşekkürler.

@Penguenumut : Harput motosiklet olarak fuarda stand da açmışlar. Ancak online satış olayında teslimat süresi çok önemli. Olmadı yarın sabah telefon açayım.

Ya hocam isim olarak bir yanlışlık var galiba. Benim alışveriş yaptığım yer motosikletaksesuarları.com' muş. Şimdi farkına vardım insanları yanlış yönlendirmeyeyim.

Ya hocam isim olarak bir yanlışlık var galiba. Benim alışveriş yaptığım yer motosikletaksesuarları.com' muş. Şimdi farkına vardım insanları yanlış yönlendirmeyeyim.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Benim de motosikletaksesuarlari.com :santa:
Harput falan diyince noluyo dedim

Motosikletaksesuarlarından bu hafta ve geçen hafta bolcana alış veriş yaptım. 600km dışında olduğum icin kargo suresi 2 gün deniyor ama siparisi sabah saatlerinde verdigim zaman ertesi gun ogleden sonra 3-4 gibi elime ulasti. Mont aldim 1 beden buyuk geldi, geri postaladim o da bu gun gelecek. Aksine diger internetden alis veris yapilan sitelere gore oldukca ilgilile . Ne zaman arasam geri donus muhakkak oldu. Şansimmi yaver gitti bilemedim simdi ?

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Onu bilmem de, biraz önce gözümü karartıp Ali Express'den alış-veriş yaptım hayatımda ilk defa....
Bakalım çöpe mi gidecek param, yoksa gelecek mi siparişim?

Motosikletaksesuarlarından bu hafta ve geçen hafta bolcana alış veriş yaptım. 600km dışında olduğum icin kargo suresi 2 gün deniyor ama siparisi sabah saatlerinde verdigim zaman ertesi gun ogleden sonra 3-4 gibi elime ulasti. Mont aldim 1 beden buyuk geldi, geri postaladim o da bu gun gelecek. Aksine diger internetden alis veris yapilan sitelere gore oldukca ilgilile . Ne zaman arasam geri donus muhakkak oldu. Şansimmi yaver gitti bilemedim simdi ?

Arkadaşlar gibi siz de karıştırdınız galiba :mrgreen: Motoaksesuar.net , motoaksesuarları değil :)

Onu bilmem de, biraz önce gözümü karartıp Ali Express'den alış-veriş yaptım hayatımda ilk defa....
Bakalım çöpe mi gidecek param, yoksa gelecek mi siparişim?

aliexpress' se gelir... satıcının feedback'ine ve ürünlerin fiyatlarının çok absürt olmamasına dikkat ettikten sonra sıkıntı olmuyor.

Feyizoğlunu tek geçerim. Geçen Lastik Kalemi aldım. Kalem Yazmadı ne hikmet ise. Bi telefon eddim. Durum böle böle dedim. Adımı soy adımı söledim. Hesabınıza 10 tl para yatırdık. Yenıden siparis verebilirsiniz dedi. Daha Öncedende bi durum oldu böyle yine aynı ilgi ve alaka. Bot Aldım Eldiven Aldım Yağ aldım. Bi cok şeyi feyizden alıyorum . sıkıntı cıktığı an çözüm var.

Merhaba arkadaşlar,

İş yoğunluğumdan dolayı çok foruma giremiyorum. Konu başlığından dolayı cevap hakkı biraz bana doğmuş gibi oldu:)

www.motoaksesuar.net sitesi bizzat tarafımdan hazırlanmış bir sitedir. Ve halen e-ticaret yönetimini gerçekleştirmekteyim. Geç gönderim vb. bir durum asla mümkün değildir. Gün içerisinde saat 16:00 a kadar vereceğiniz siparişler aynı gün kargolanmaktadır.

Harput Motosiklet' in alt kuruluşu olan Motoaksesuar Antalya' da 2, Mersinde 1 ( HRP Honda Plaza ) ve Elazığ'da bir mağaza ile hizmet vermektedir. Türkiye'de bir çok firmaya ürün tedarik eden firmamızdan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar