MOTO YIKAMA FİYATLARI

Geçen hafta x-max 250 motosikletimi yıkatmak istedim , Bakırköy'de bir yere uğradım , bana söylenen fiyat 25 TL ,

ben : "nasıl olur , otomobille aynı fiyat olması mantıklı mı ? "
Yıkama : "Abi bizde böyle , zincir olsa yağlardık , senin koltuğa nemlendirici bakım losyonu sürüyoruz" dedi
Tabiki cevabım size kolay gelsin o zaman oldu , otomobilimi 25 tl ye yıkatıyorum evin yakınındaki yere

ŞAKA GİBİ , şu İstanbul'da herkes en kısa yoldan , en çabuk şekilde zengin olma hayaliyle saçma sapan işler yapıyor....
Maliyeti , işçiliği , harcanan suyu herşeyi hesapla unutmadan nemlendirici koltuk bakım losyonunu da hesapla kardeşim , bu saçmalık !!!!

Avrupa Yakasında NORMAL , MANTIKLI , İDEAL , KABUL EDİLEBİLİR fiyata yıkama işini yapan yer var mı? Önerebileceğiniz yer var mı?

en iyisi bir pazar günü kendiniz yapın. deşarj olup rahatlamak için kullandığım etkili yöntemlerden

Benzin istasyonuna git 2TL ya yıkatırsın aynı şey. Yalnız o köpüklü tazyikli yıkama motora zarar veriyor tavsiye etmem. Al 2 kova su kendin yıka en iyisi.

Pahalı geliyosa kendiniz yıkıycaksınız, götürüyorum benzinliğe yanıma zincir yağımı alıyorum azda bi mazot alıyorum, önce zinciri mazotla temizliyorum sonra sadece 2 liraya motoru yıkıyorum, daha sonra kuruluyorum, zincirini yağlıyorum.

* Benzinliğe gidiyorsunuz önünüzde iki seçenek var ya depoyu fulleyip yıkamacıya 2-3 TL verip yıkatıyorsunuz ya da bozuk parayla çalışan makinelere 2 TL atıp kendiniz yıkıyorsunuz.
Motor sürmek , motorla gezmek vb herşey çok zevkli olduğu gibi o motoru temizlemekte bana göre zevkli bir uğraş.

yani yıkamacıya 25 TL verdiğiniz zaman malesefki motor daha temiz olmuyor :)

2 TL 20 25 dk ayırdığınız zaman cillop gibi oluyor :)

Verilen fiyat piyasaya göre ucuz.
Araba ile motosikleti karşılaştırmak saçma çünkü araba daha kolay yıkanıyor.

10TL ye yıkatmayı mahalle aralarında var. Sonuçlarına katlanacaksan tabi :)
Geçmiş konuları takip ediyorsan motoru düşürenleri, yıkama lekesi yapanları, göstergeyi suyla dolduranları okumuşsundur.

Fazla talep olmadığı için araba tarifesi uyguluyorlar. ben 1 kez 10TL ya yıkattım onda da motoru devirdi salağın teki.

DKN

arabaya 25 verip motora pahalı demek doğru olmaz. çünkü arabaya 10 bile vermem ben :) iki su bidonuna dolduruyorum suyu, alıyorum yanıma cilalı şampuanımı, cilalarımı, yün eldivenimi.. obaa :flower: ışıl ışıl yansıyo gökyüzüyle beraber. cebimde kalan parada kalmaya devam ediyo :wiinkk:

Zincir temizlenir yaglanir anlarim da, ben o paraya motosiklet yikatmam.Gerci hic yikatmadim bu gune kadar ya benzincide kendim yikarim yada evin onunde doldururum kovayi yikar temizler cilalar zincirine kadar yaglarim.Motoru yikamak en az kullanmak kadar keyifli bana gore :)

arabaya 25 verip motora pahalı demek doğru olmaz. çünkü arabaya 10 bile vermem ben :) iki su bidonuna dolduruyorum suyu, alıyorum yanıma cilalı şampuanımı, cilalarımı, yün eldivenimi.. obaa :flower: ışıl ışıl yansıyo gökyüzüyle beraber. cebimde kalan parada kalmaya devam ediyo :wiinkk:

Ben arabaya 25 TL veririm ama 3 ayda bir anca, içi çok kirlenecek öyle. Yoksa 2 TL ya otomatik yıkamaya sokuyorum. zaten şu sıralar yağmur var araba yıkanmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben sırt çantası gibi sırtında taşıdığın, sol el ile basınç kazandırdığın sağ elin ile de suyu püskürttüğün manuel yıkama aparatından almayı düşünüyorum. İsmini vermiyorum reklam sanılmasın diye zaten Google ile arasanız bulursunuz fiyatı 120-150 arası değişiyor. Hem köpük atan ucu da mevcut.

Motorumu yıkamayı seviyorum başkasına yaşatmam o zevki. :)

Tamam Beyler ,
hepimiz benzer yöntemleri kullanıyoruz anlaşılan ,
kullanmaya da devam ederiz.....

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Şirinevlerde sadece motor yıkayan bir yer var.
Şimdi el değiştirmiş eski sahibi 10 liraya yıkıyordu
Yeni sahibi 20 liraya yıkıyor.

Ben şirinevlerde sezgin bey var ona yıkatıyorum. Fan wash. Sadece motor yıkıyor. Makinesi motor yıkama için, kullandığı malzemeler 1. sınıf. Scooter 15, zincirli motor 25 tl yıkıyor. Bİlginize . Yıkadıktan sonra hava ile bütün motorun sağında solunda kalan suları alıyor ve detaylı siliyor. 2 kere gittim çok memnu kaldım. Kendisi de motorcu ve tanınan birisi zaten

Benim arkadaşın oto yıkamacısı var. Nasıl tarif edersem öyle yıkıyorlar. Arkadaş oradaysa 5 liraya, ortakları oradaysa 10 liraya yıkatıyorum :cherry:. Kompresörle de her yerini kurutuyorlar. Çıkmadan da zinciri yağlayıp çay sigara yapıyorum :)

Yer Başakşehirde. Yolu düşen olmaz ama yine de isteyen olursa tarif ederim :cherry:

İstanbul 'da nerede var bu bozuk para atıp çalışan makineler?

Bilen biri yardımcı olabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar