moto park

motorun çalınması zaten çok kolay otoparkta durması lazım ee canım sıkıldı motora binmek istedim otoparka mı gideceğim?motor özgürlüktü hani istediğim zaman elimin altındaydı?geziye gittin motora park yeri mi arıyacağım?bide motorun park sorunu yok diyorlar asıl motorun war.......
sizce??????

arkadasım sende cok sey istiyorsun gülü seven dikenine katlanır mıs dunya hali adamlar arabaları kamyonları calıyorlar motoruda calarlar ama bız yınede gereklı onlemlerı almalıyız(zincir,alarm,disk kilidi vs. gibi)
saygılar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ewet abi butun onlemını al elınden geldıgınce. sonra motoru bırakmadan once son bı kez bak motoruna.ondan sonra don gıt.ama gıdıcegın yerın yakınına bırak motorunu.ve sık sık gıdıp kontrol et.uzaktan bakmakla da yetınme. gıt yanına kadar kılıtlerını kontrol et.belkı zorlamıslardır falan.motoru dısardayken surucusune rahat yok kardesım.o kadar. :cat:

Motora ALarm sistemi ni ne kadar aml oluyor fiyatı ?? en basitinden .. bilen Arkadaşlar yazabilirlermii .. thx.

80 YTL'ye var alarm. Daha kalitelileri de vardır elbet. Uzaktan motoru çalıştıran modeller de var o da 100 YTL..

tmm , fiyat çok iyi sağol Cenk bişeydaha sorcam, Jinlun'da öndeki cam ve arka taraftakii bagaj kutuları Motor fiyatına dahilmi yoksa aldıktan sonra extra ücret ödüyerkmi bunlar takılıyor ,biris bişey söyledide aklıma takıldı .. Umarm motorn fiyatına dahildir..

Üzerindeki çantalar, cam, koruma demiri ve sisi bar motorun standart aksesuarları olup fiyata dahildir. Bunları çıkararak motosikleti size satmaya calisan bayiler olursa, icmmotosiklet'e haber verin. Anahtar teslim fiyatı tüm bu aksesuarları kapsamaktadır.

Motoru 2 . kataki evime kalın bi zincirler bağlasam zincirn bi ucu motorda bir ucu yatağımda olsa... Zincir'de sallanma oldunda motor da yatakta sallansa bende motorumun etrafındaki hareketlilikten haberdar olsam ..hatta gerekli zamanlarda zincire elektirik versemm ..ya çok şeymi istedm :) ya zincir den 2 . kata tırmanıp eve girmek isteyen hırsızlar olursa OMG!!! ben en iyisi basit bi zincir bide alram takarım ama bir Saç Garaj gördüm motorun girebilceği kadar bi apartmanın bahçesinde ,bende böyle bişey mi yaptırsam ..Ya binada çok ufak çocuk var brandasız veya garaja koymaksızın bırakırsam kurcalarlar.. Alarmda şart..

cenk kardeşim birazda ben sorayım bende 150 zat var ama ezelden beri classic motor hastasıyım sana sorularım
kaç km desin , herhangi bir sorun yaşadınmı ,servis durumu nedir adamlar nası ilgileniyolar ,vibrasyonu falan oluyomu son hızlarına doğru

Hergün apartmanın içine çıkartıcam diye bin takla atıyorum ama onun zevkini vermiyor bana hiçbirşey. motor = hala özgürlük valla benim için. :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar