Moto Guzzi Mandello çanta demiri

Motosikleti
Moto Guzzi Mandello Aviazione Navale 2023

Bu demir ve çantayı motoruma takmam için ruhsata işletmem gerekir mi?

Yan çanta olarak da bunu kullanmak istiyorum.

Motosikleti
Honda CBR500R
Ticarilerde işletmek gerekiyor bildiğim kadarıyla yani işletmenize gerek yok.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ticarilerde işletmek gerekiyor ama ticari olmayan motorlarda bu tip sökülüp taılabilen çantalarda gerekmiyor.
Mesela bende motoru aldığımda üzerinde givi'nin çanta demirleri ve 3lü çanta seti vardı, muayeneye bile çantalarla girmişti eski sahibi bana satmadan 3 gün önce muayene yaptırmıştı çantaları sökmeden gitmiş hafif kusurla geçmiş. Ben normal günlük turlarda yan çantaları kullanmıyorum, söktüm onları depoda rafta duruyorlar, uzun, konaklamalı turlarda kulllanıyorum.

Motosikleti
yok:(
Touring amaçla üretilmiş motora topcase niye kötü olsun yahu , ha gidipde osuruktan Maxem takılmaz tabi o motora 😅
abi yan çantalarla beraber çizmişler motoru depo ve cam ile olan yan çizgisine bakar mısın? kadın gibi muazzam güzel, topcase ile ihanet etmiş olursun buna

2023-Moto-Guzzi-V100-Mandello-S-with-luggage.jpg

Motosikleti
Takınca foto paylaşırız. Bakarız nasıl olmuş. İtalya seyahati yaparsak orjinalini de alırız inşallah. Shad yan çantalar da kötü durmayacak bence.

Motosikleti
abi yan çantalarla beraber çizmişler motoru depo ve cam ile olan yan çizgisine bakar mısın? kadın gibi muazzam güzel, topcase ile ihanet etmiş olursun buna

tocase'e gerek yok ama böyle motorda yan çanta da yeter.
arka çantanın benim gördüğüm en büyük faydası artçı yaslanıyor rahat ediyor. artçı olmayacaksa çok da gerekli değilmiş.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
tocase'e gerek yok ama böyle motorda yan çanta da yeter.
arka çantanın benim gördüğüm en büyük faydası artçı yaslanıyor rahat ediyor. artçı olmayacaksa çok da gerekli değilmiş.
Yan çantalar arka çanta kadar kullanışlı olmuyor genelde. Ama arka çantanın tipi ve aerodinamik etkileri negatif tabi...

Motosikleti
Yan çantalar arka çanta kadar kullanışlı olmuyor genelde. Ama arka çantanın tipi ve aerodinamik etkileri negatif tabi...
işte bu arka çanta bazı tip motorlara yakışmıyor, yoksa çok daha kullanışlı bir şey arka çanta. Hele artçı varsa konforunu da arttırıyor.
Bizim motorlara arka çanta yakışıyor ama bu motorda yalnızca yan çantalarla daha güzel olmuş.

Motosikleti
Loading.⏳
Benim motorum Aviazione Navale. Yani Gri ağırlıkta bir motor. Seçtiğim çantalar daha güzel duracaktır.
Moto Guzu'nun kendi sattığı çantalar da SHAD üretimiymiş zaten.
s1.jpg
Bu güzel durmuyor doğru.

Aynı yan çanta ve farklı açıdan foto daha güzel duruyor. Işık oyunları. Görücez.

Motosikleti
Loading.⏳
Benim motorum Aviazione Navale. Yani Gri ağırlıkta bir motor. Seçtiğim çantalar daha güzel duracaktır.
....
Yan çantalar çok yakışacaktır, ancak arka çanta için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Fazla kutu şekilli / adventure çantalarına benziyor. Şimdiden hayırlı olsun.

Motosikleti
Loading.⏳

Bu güzel durmuyor doğru.

Aynı yan çanta ve farklı açıdan foto daha güzel duruyor. Işık oyunları. Görücez.
bu attığım fotoğrafta dolgu ışığıda var ters ışığa flaş çakmışlar hiç eskimez bir numaralı katalog ışığı

Motosikleti
bu attığım fotoğrafta dolgu ışığıda var ters ışığa flaş çakmışlar hiç eskimez bir numaralı katalog ışığı
Başarısız buldum; daha çok sayısal kolaj yapılmış gibi duruyor. Doğal bir görüntü yok. Bu işler makyaj gibi; yapılacak ama yapılmış gibi durmayacak. Ya da Weegee gibi zorunluluktan kullanılmasına rağmen "kasıtla" bir stil elementi haline getirilmiş olacak. Bu örnekte ikisi de yok maalesef.

Motosikleti
Başarısız buldum; daha çok sayısal kolaj yapılmış gibi duruyor. Doğal bir görüntü yok. Bu işler makyaj gibi; yapılacak ama yapılmış gibi durmayacak. Ya da Weegee gibi zorunluluktan kullanılmasına rağmen "kasıtla" bir stil elementi haline getirilmiş olacak. Bu örnekte ikisi de yok maalesef.
Abi, reklamcılıkta hiçbir zaman “doğallık” gibi bir arayış olmadı ki. Bu, 2000’lerin bir trendiydi ama son yıllarda değişiyor. Artık ışık kullanımı oldukça azaldı, ki bence bu iyi bir gelişme. Zevkten bağımsız olarak evet, bu Mandello için iyi bir fotoğraf değil guzzinin bok yemesi. :D

Motosikleti
Abi, reklamcılıkta hiçbir zaman “doğallık” gibi bir arayış olmadı ki. Bu, 2000’lerin bir trendiydi ama son yıllarda değişiyor. Artık ışık kullanımı oldukça azaldı, ki bence bu iyi bir gelişme. Zevkten bağımsız olarak evet, bu Mandello için iyi bir fotoğraf değil guzzinin bok yemesi. :D
Bu aşırı amatörce ama; fotoğraf kursu öğrencilerine fill light ödevi versen, ancak içlerlerinde konuyu tam anlamamış olanlar böyle bir şey yapar. Halen bunun sayısal kolaj olma ihtimalini daha yüksek buluyorum. Moto Guzzi Marketing otur sıfır.

Motosikleti
Montaj işlemini yaptık. İşletmedeki bakımcı arkadaşlar 1.5 saatte tamamladı. Beğeni ve yorumlarınıza sunuyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar