MOTO GP'de öldüren kaza!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marino Grand Prix'sinde mücadele eden Japon sporcu Shoya Tomizawa, şok bir kazayla hayatını kaybetti.

Moto GP'ye bağlı Moto2'de yarıştığı sırada motosikletinin kontrolünü kaybeden ve iki yarışçıya çarpan Japon sürücü Shoya Tomizawa, ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Tomizawa, tüm müdahelelre rağmen kurtatılamadı...

haber ve video:
http://www.tumspor.com/haber/20100905/MOTO-GPDE-OLDUREN-KAZA--VIDEO.php

yazık olmus bi motorcu daha gitti. bu adamlar bile hata yapıyorken bizim daha dikkatli olmamız gerekir...sonucta canımızı sokakta bulmuyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yurdum insanının en nefter ettiğim kroniği,
Bu kaza Türkiyede herhangi bir pistte olsa, Türkiye abi burası... olur normaldir... Türkiyedeyse olur... Yurdum insanı işte ne olacak... Gibi yorumlar olurdu...
Şimdi ise... sürücü hatası, mekanik ağrızalar ağır basacak...
Kalıplaşmayıp Realiteyi konuşalım...

ilginç, hiç bir yere çarpmıyor biraz sürükleniyor ama genede hayatını kaybetmiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya millet derdi şeytan aleti sallamazdım kimseyi pistlerde güvenli olur diye düşünüyodum bunu okudum afaladım biraz

Arkadaşlar aptalca yorumlar paşlamadan önce hemen bir anektod ekleyeyim :

Kazayı tv de izledim , japon sporcu düştükten sonra üzerinden 2 motorsikletli daha geçti yani japon sporcu yerdeyken kendisine 2 motorlu sürücü daha çarpıp takla attılar yani japon sürücü 2 motorsikletin altında kaldı rahmetli olmasının nedeni bu yüzden diger 2 sporcuya hiçbirşey olmadı

bilgilerinize ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar