Moto GP seyretmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar.
Moto GP yarışı için Biletix'ten bilet alıp gelmek isteyen olabilir.
İstanbul Park'taki tribünler için bilgisi olan buraya yazsın...:)

Sevgili Arkadaşım.
O formu izliyorum zaten.
Fakat o formu insanlar birlikte hareket etmek için kullanıyorlar. Ben bu formu ise; başka şehirlerden gelecek insanların tribün için bilgilendirilmesi için açtım. Belki geçen yıl GP veya F1'e giden arkadaşlarımız bu soruya yanıt verirler diye;
SİZCE MOTO GP İZLEMEK İÇİN EN UYGUN TRİBÜN HANGİSİ?:bounce:

Sevgili Arkadaşım.
O formu izliyorum zaten.
Fakat o formu insanlar birlikte hareket etmek için kullanıyorlar. Ben bu formu ise; başka şehirlerden gelecek insanların tribün için bilgilendirilmesi için açtım. Belki geçen yıl GP veya F1'e giden arkadaşlarımız bu soruya yanıt verirler diye;
SİZCE MOTO GP İZLEMEK İÇİN EN UYGUN TRİBÜN HANGİSİ?:bounce:

o zaman buraya bak.

http://www.motosiklet.net/forum/anketler/29012-moto-gp-2007-hangi-tribunde-izlemeliyiz.html

Ayrıca biletini zaten almışsın.

Kardeşlerim.
Antalya'dan yarış sabahı gelip akşamı döneceğiz, biletimi aldım bile(tribün 7 den).:queen: Oturacağımız yer için bi fikri olan varmı? Bide tribün 8 e geçiş imkanımız olur mu?
Orada görüşürüz:cherry:

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Diğer arkadaşların yaptıkları açıklamadan da anlaşılabileceği üzere gerekli bilgi mevcut topiclerde var.Her konu hakkında bir başlık açarsak konu çok bölünür.Oradan devam edelim...
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar