Moto GP de kim amuta kalkabilir=BEN

Sende para bol anlaşılan altındaki motorlardan belli

pc her yeni jenerasyon konsolun çıkmasıyla bir adım geriye düşer, ama kısa sürede yeni jenerasyonları yakalar, geçer ve ezer.
artı (en önemli faktör burası) pc ve konsol oyuncularının oyun eğilimleri farklıdır. konsol oyuncuları eğlenceli oyunlara daha eğilimlidir. istisnalar olmak üzere konsollarda ağır oyun oynanmaz pek. pc ve konsollardaki f1 yarışlarına bakın mesela. veya niye platformlar konsollarda fazla yer kaplıyorken pc arenasında yok denecek kadar azlar? neden hiçbir konsolda ağır bir adventure görülmemiştir, vs vs.

water boşver şimdi bunları ben f1 challenge ı buldum. güncellemlerimde tamam.. hazırım yanee.

şu gp4 olayı hakkında yardım etsen ii olurdu water... sezon güncellemesinden bahsediyodun en son. uzun iş falan die.

hmm, evet. şimdi sayfamıza git ve downloads kısmından gpxpatch ve wadupdater programlarını indir.
gpxpatch oyuna yeni özellikler ekler (2005-6 tv gösterimleri, pist sırası, vs vs)
wadupdater ise oyunu güncellemek için kullanacağın ana program. gp4'te paket kavramı çok yaygın değil. herkes istediği arabayı yapıyor. beğendiğini tek tek kuruyorsun. paket olayı olmaması bir bakıma dezavantaj ama sayılı ekip olmadığı için sezon güncellemesi çok daha erken tamamlanıyor.

bide gp4 de arabanın tam hakimi diilim. neden bütün sürüş yardımlarını kaldırdığım halde bu durum devam ediyo. oyunun normali bu mu yoksa...

klavye ile oynuyorsan sürüş yardımını tamamen kapatsan bile tam kapanmıyor. bunu gerçek anlamda kapatabilmek için joystick veya direksiyon gerekiyor.

direksiyon varda yanımda diil. o zaman gp4 defterini kaparım ben şimdilik. f1c'99'02 daha güzelmiş..

det, o nasıl laf öyle f1c daha güzel diye. sen ikisinin replay modunu bir karşılaştır bakalım. sürüş fiziğini de karşılaştır. f1 araçları çarpınca yamulmazlar. f1c'de yamuluyor.

gp4 de hoşuma gitmeyen bişiler var water. belki güncellemedendir. sürüşü zevk vermiyo...

ben söyleyeyim. oyunun eski grafikleri? ama güncellemelerle muhteşem oluyor. neyse, zaten gp4'ün multisi olmadığına göre f1 challenge oynarız :)

e ii o zaman bi f1 challenge yapak bu kadar lafın üzerine...

ben şans galiba buldum bi tane f1c. moto gp yaparız. underground 2 de olur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar