Moto Forumlar size ne kazandırdı..ne kaybettirdi..

Mt.Net ve MD de 01.08.2005 de bir internet cafede başlayan 2 yıllık serüvenim halen soz hızla aynı heyecanla devam etmekte...bunu birileri açıklayabilirmi...bizi bu sitelere bağlayan şey nedir...üye olsakta olmasakta bi şekilde gözucuyla takip eden binlerce insan var...neden...

önceleri bilgi amaçlı küçük incelemeler için başvurduğumuz bu forumlara giren neden bir daha çıkamıyor çok merak ediyorum...yani gönlünü kaptıran bu sevdadan kopamıyor...sanal ortamın yalnızlığından çıktığımız içinmidir ki...

ya da ortamda sıcaklığa inandığımız birileri sayesinde ilk buluşmadan sonra fanatizm boyutlarına ulaşan bu bağımlılığın mantıklı bir açıklaması varmı...

bana kazandırdığı tabiki çok şey var...

önce ne kadar büyük bir topluluk olduğumuzu anladım...yoldaki her motoru dost bilmezdim...bencildim...trafikte sadece ben vardım...başkaları umrumda olmazdı...bencil olmamayı öğrendim....

yeni dostlar kazandım...kimileriyle uzaklaştık koptuk ama 2 yıl sonra bile bir pm atıp nasıl olduğumu soran arkadaşlar var...harika bişey...

adresimiz belli...herkes kendinden bişey buluyor....

gezilerin İstanbul dışı gezmelerin tadı bir başka oluyor...en son Yuvacık gezisinin tadı halen damağımda kaldı...

geyik yapıyoruz...güzel vakit geçiyor...ölçüyü kaçırmadan tadında birbirimizle atışıyoruz...herkes aileden biri...

he düzgün bir motorcu olma konusunda 2 yılda çok ilerledim...:pA2 yi aldık sayılır...korumalar ve buna benzer konularda daha bilincliyim...

kaybettirdikleri...önemli bir zamanı geyiğe harcıyorum...iyi vakit geçiyor ama...:p

valla bu yaz buldum bu altın madenini fakat hiç cıkasım gelmiyo ben cbr125r'ı arastırmak için girdim ama bunla bitmedi sunada bakayım bunada bakayım derken sabahtan aksama kadar burdayım gercekten cok sıcak bi ortam bu sene komur almayacaz int açacaz:queen:sigara gibi bagımlılık yapıyo su an 3 arkadasıma verdim adresi onlar benden beter oldular gelin bulusalım diyorum yo su an int. keske vermez olaydım:)neyse saygıları sunar kazasız belasız surusler dilerim

zaten pek çok üye site üzerinden gerçek hayattada birbiriyle tanışıyor buda ortamın tamamen sanal olmadığını gösteriyor farklı bir tat alıyor insan burada

teknik olarak biraz bilgi birikimim vardı fakat bu forumlada öğrediklerimin yanında hiç kaldı ve bence en önemlisi memlektin neresine giderseniz gidi sonuçta sizi karşılayacak agırlayacak birisi artık hiç oktan size bir çay ısmarlayacak insanlar var gezdikleriyerleri fotoğraflaya motosklet tutkunlarınıda katkısı inkar edilemez belki ömrüm boyunca gidemeyeceğim bir yerde ne yenir onu dahi buraya yazıyorlar anlatıyorlar sonuçta burası ne kadar sanalsa aslında o kadarda gerçek saygılar

valla hertürlü şey kazandım ama bişey kaybettiğimi sanmıyorum (zaman dışında :mrgreen: )

sahsen çok şey kazandım :) NeLer mi ; GeneL oLarak motosiklet ler hakkında hemen herşey :)

Tek hoşuma gitmeyen şeyy ; ÇiN lileri sewmiyolar :) ama dedikleri kadar deiL :) abartı war sanırım birazcık :)

Ben bu forumda, Edy, Boy (kendilerini benim ustam tayin ettim :p), Komtan, Skullhunter, Starsailor, Syrina, Yürekçe, Sen ve daha adını sayamadıgım bir sürü insan evladı, adam gibi adam kıvamında dostluklar arkadaslıklar buldum. Baska forumlarda da kayıdım var ama belki ayda yılda bir bakarım. Oralarda da eminim cok güzel insanlar vardır ama buranın tadı hiçbiryerde yok. Cok tesekkur ederim bütün arkadaslarıma. İyiki varsınız.. :rendeer:

Ya mete abi inan sana şaşırıyorum. Mt de bile bu kadar aktifken bir ikinci forumda da aktif olman hayretler icinde dusunduruyor beni..
Abi sen bu zamanı nerden buluyorsun bu kadar. Ya sabahtan aksama kadar bilgisayar basında olmama ragmen senin hızına yetişemiyorum :)

yok cerroş abi be...ben sadece 20..24 arası takılıyorum...oda birilerine cevap yetiştirmek için...:p

birçok arkadaş ve bilgi kazandım ama hiç birşey kaybetmedim teşekkürler motosiklet.net :bestmt::bestmt:::tutkuy::::tutkuy::

ben 2003 yılının ağustos ayında izmire yerleştiğimde 1 tane bile arkadaşım yoktu(iş arkadaşlarımı saymıyorum),2004 şubat ayında uzun bir aradan sonra tekrar motosiklet (ybr 125) aldıktan sonra,can sıkıntısından bir cafede nette dolanırken md'yi keşfettim,o zamanlar 8000 civarı üyesi vardı,bir buluşmaya katıldım ve gerisi geldi,kafa dengi olduğum yaklaşık bir düzine arkadaşla hemen kaynaştık,geziler toplantılar derken daha rahat takip edebilmek için eve ilk bilgisayarımı aldım,daha sonra md yönetimiyle bazı görüş ayrılıklarımız oldu ve oradaki aktivitemiz neredeyse bitti,kendi motosiklet gurubumuzla bir site kurduk,o gün bugündür birçok sitenin müdavimiyim,bu portallar sayesinde motosiklet hayatımda bir araç olmaktan çıkıp amaç haline geldi,birçok şey öğrendim,bildiklerimi paylaştım,bazı insanlara faydalı oldum,bazı arkadaşlar benden imrenip camiamıza katıldı onlara vesile oldum:cherry:,şu anda iş-ev dışında hayatıma anlam katan en önemli olay paylaştığımız motosiklet tutkusu,bundan vazgeçmem çok zor:cat:

sevgili mete güzel bir irdeleme..ben insanları gözlemlemeyi seviyorum..hayatta bizden başkada bizler olduğunu keşfediyorum bu yaşta..çok yoğun çalışıyorum.dinlenmek istediğimde yahutta kafamı toplamaya çalıştığımda hemen laptopun başına geçip ya bir mete han topiği yada by mavim könu dışı topiğinden birkaç satır okudummu kendime geliyorum dinleniyorum..bu site daha doğrusu bana terapi yapıyor diyebilirim..ayrıyeten edinmek istediğim teknik bilgileride rahatlıkla bulabiliyorum..üstüne üstlük yeni yeni insanlarlada tanıştım..daha ne olsun..sabah masamın başına geçtimi hemen mt yi açar akşama kadarda açık bırakırım..en azından tanışmasakta sizleri tanıdım..uzun lafın kısası mt benim vazgeçilmezlerimdendir..hoşca kalın

AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİRLER (MEVLANA)

Burda herkes aynı duyguları paylaşmıyormu.

ben ilk defa bir forumda bu kadar kalıcı oldum.kendime inanamıyorum.özellikle bu forumun geyik kısmı çok hoşuma gidiyo.bdaday,kıldıken,alp_fodul ve sayın kankam mete_han.sizlerle gerçekten tanışmak güzeldi. ve tabiii cako :rendeer:

yok cerroş abi be...ben sadece 20..24 arası takılıyorum...oda birilerine cevap yetiştirmek için...:p

Ne demek istiyon len sen şişko fürek, alp kankamıda alırım kitletirim bak topiğini ona göre konuş dokundurma yapma :queen:

ben ilk defa bir forumda bu kadar kalıcı oldum.kendime inanamıyorum.özellikle bu forumun geyik kısmı çok hoşuma gidiyo.bdaday,kıldıken,alp_fodul ve sayın kankam mete_han.sizlerle gerçekten tanışmak güzeldi. ve tabiii cako :rendeer:

SAğol spirnofum senide tanımak güzeldi her ne kadar yanlış tarafda olsanda :rendeer:

14 yaşımdan buyana motorsikletle iç içeyim ve çok uzun zamandır internet web dünyasıyla iç içeyim,daha önceden bu siteye defalarca uğramama rağmen kalıcı olmadım ve üyelik yapmamıştım....
Taaaki geçen haftalarda motorsikletim çalınanan kadar....
Ogünden buyana bu siteye hergün uğrar oldum ve yeni dostlar edinmeye,faydalı bilgiler edinmeye ve bildiklerimi bu platform üzerinden anlatmaya ifade etmeye çalışıyorum..
Sonuç olarak mutlaka bişeyler hemde iyi bişeyler kazandığımı düşünüyorum olumsuz bir tarafının da olduğunu zannetmiyorum...

Teknik anlamda kazandırdıkları çok. Fakat beni asıl bağlayan, beni anlayan yüzlerce insan olması, araba alınır bu fiyata diyen insanların olmaması, kısacası motosiklet sevdalısı insanların olması.

forumda 1.5 yılımı tamamladımm
ilk üye olduğum zamanlarda çanakkaledeydim
sadece takip ediyordum forumu kimseyle tanışmamıştım
daha çok bilgi amaçlı kullanıyordum
1 yıl önce iş için manisaya yerleşmemle birlikte aktif bir mt li oldum
mt sosyal yaşantımında bi parçası oldu
buraya geldiğimde kimseyi tanımıyordum ne manisada ne izmirde
mt sayesinde bir sürü arkadaşım oldu çok güzel dostluklar kurdum
insanları tanıdıkça forum çok daha keyifli hale geldi
ve diyebilirimki motosiklet hakkında öğrendiklerimin %90nını forumdan
ve burada tanıştığım arkadaşlardan öğrendim
üyesi olduğum başka forumlarda var
ama ayda yılda bir bakıyorum
belki oradan kimseyi tanımadığım için sarmıyor
belkide buradan yeterli tatmini aldığım için
başka forumlar çekmiyor beni çok fazla.
ama çok net şunu söyleyebilirim mtli olmaktan gurur duyuyorum

ne gelirse insanın başına meraktan geliyoo

yıllardır yollardan geçen motorlara bakar dururum hiç almak isteyeceğim aklıma gelmezdi taa ki bu foruma girene kadar küçük bir merak yüzünden sonrası malum :) saçmasapan bir nickle giriş yaptım bir daha girmem diye çıkamıyorum :p

ne gelirse insanın başına meraktan geliyoo

yıllardır yollardan geçen motorlara bakar dururum hiç almak isteyeceğim aklıma gelmezdi taa ki bu foruma girene kadar küçük bir merak yüzünden sonrası malum :) saçmasapan bir nickle giriş yaptım bir daha girmem diye çıkamıyorum :p

Forumlar mesela bana Tarkan arkadaşı kazandırdı, daha ne olsun:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar