Moto ekipman

İyi akşamlar beyler.Konuya geçiyorum hemen bana ortalama ekipman lazım.Kask , mont , eldiven.Öğrenciyim düşük bütçeli tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Orta sınıf bir genellemedir kişiden kişiye göre orta sınıf değişiklik gösterebilir.

Tam bir bütçe verirsen daha net cevaplar gelecektir ve daha çok işine yarar.

hocam o zaman şöyle söyliyim max 450 lira , tavsiye için teşekkürler

rx3

Hocam affina sığınarak yazıyorum yeni konu acmam ak için ,arkdaslar motobot diye bi Türk markası var Botları nasıldır acaba kullanan varmi ?

Gerçekten değişiyormuş orta sınıf..

Kask mt ,
mont prohel,
bot ixs,
eldiven scoyco

Alınabilecek minimum kalitede ekipman bunlar bence . Modellerini bütçene göre seçmen ve üstünde denemen gerek. totalde 1000tl altında ekipman süstür korumaz.

Gerçekten değişiyormuş orta sınıf..

Kask mt ,
mont prohel,
bot ixs,
eldiven scoyco

Alınabilecek minimum kalitede ekipman bunlar bence . Modellerini bütçene göre seçmen ve üstünde denemen gerek. totalde 1000tl altında ekipman süstür korumaz.
Korur korur
1-hiç giymemekten tişörtle ya da alalade mont ile kafada bere ile sürmekten iyidir.
2-yeri gelir 150 liralık mont korur yeterince. Yeri gelir 7-8bin liralık tulumun içinde ruhunu teslim edersin.
3-iki üç bin tl verip motocross ekipmanı alırsın asfaltta düşersin korumaz. Ya da 2-3 bin liraya ceket pantolom alırsın motocrossta düşersin kolun bacağın yer değiştirir. Doğru ekipman kullanmak da çok önemli.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam o zaman şöyle söyliyim max 450 lira , tavsiye için teşekkürler

Bütçe çok düşük minimum 800 TL gibi bir bütçe lazım aslında ama bir sorar bakar yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam affina sığınarak yazıyorum yeni konu acmam ak için ,arkdaslar motobot diye bi Türk markası var Botları nasıldır acaba kullanan varmi ?

Sen konu aç dostum, sorun burada kaynar gider. Konu açarsan yardım bulma ihtimalin %80 artacaktır.

Forum ve Google de arat bak illaki hakkında yazılar, yorumlar bulacaksındır.

Aslında konunu Ekipman vs Bölümüne aç diyesim var ama kimse bu kurala uymadığı için senin hakkına girmiş olurum ama sen nereye açarsan aç iyi bir sonuç için konu aç.:)

Hocam bende yeni başlıcam araştırıyorum ama afedersin 450 liraya motorsiklet botu zor alırken kask + mont + eldiven istiyosun....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kask

1. Tercih: LS2 FF351 [155TL] - Full Face
2. Tercih: Yohe 966 [120TL] - Full Face En iyi seçenek - Ls2 FF351
3. Tercih: Sway [130TL] - Full Face

Mont

1. Tercih: Prosev 7103 [255TL] - Kışlık
2. Tercih: Prosev MX70 [175TL] - Kışlık En iyi seçenek - Prosev 7103
3. Tercih: Prohel 3007 [240TL] - Kışlık

Eldiven

1. Tercih: Prosev M90 [95TL] - Kışlık
2. Tercih: NİC NG 1017 [95TL] - Kışlık En iyi seçenek - NİC NG 1017
3. Tercih: Scoyco MC17 [120TL] - Kışlık

Total:

Kask 155 TL
Mont 255 TL
Eldiven 95 TL
+

505 TL

Extra Öneri

1. Armode Bellik [35TL]
2. Armode Dizlik [40TL]
3. Armode Dirseklik [20TL]
4. Loco Active Balaklava [15TL] - Kışlık

Not: Kardeşim 450 TL'i biraz aştım kusura bakma lütfen. Söz konusu farkı pazarlık ile eritemez ve 50 TL' i bulamazsan başka ürünlere yönelme bunlar gayat iyi senin için, o nun yerine bana özelden mesaj at.

-Güzel günlerde kullanmam dileğiyle-

Son düzenleme:
Tabi ki benim tavsiyem bütçeni iki katına çıkartman ama bu haliyle:

Kask: MT Revenge 250 tl (Sharp'dan 5 yıldız alan bir kask, bunun altında başka bir kask bakma bence)
Mont: Durt Acxa Kışlık 150 TL
Eldiven: Scoyco 50 TL

Bütçeni artırırsan Durt mont yerine Richa marka tam korumalı bir mont, pantolon ve bellik almanı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar