moto çekici :D

dün öğleden sonra kandıra dan çıktım izmit e gidiyorum.yaklaşık 11 km kalmıştı ki baktım bi arkadaşımız çekmiş motoru kenara
el etti durdum.hayrola falan derken,meğersem benzin bitmiş.
benzinci 11-12 km mesafede gidip benzin alıp gelmeye vaktim yok.arkadaşta motorunu yol kenarında bırakmak istemeyince
en iyisi dedik motoru çekelim.bende ki ucu kancalı kalın lastikler her zaman çok işe yaramıştır
aldım R1 i yedeğe 1 km kadar çektim.sonra ki 10 km de hep iniş olduğu için (kerpe ye gelenler bilir) saldık rampa aşağı gitti 10 km
bu 10 km R1 in en ekonomik yolculuğu oldu.10 km de ki benzin tüketimi sıfır
bu arada r1 de r1 liğini benzini hüpletince gösterdi o ne ses o ne gaz açma tepkisi öle yawf(aragaz yaptım biraz )
261020071715wd3.jpg

bu sayede bi arkadaşım daha oldu.(nadir)
nadir in iki cümlesinden biri seni allah mı gönderdi. oldu

Moderatör tarafında düzenlendi:
vayyy...bir iyilik denize at...balık bilmezse R 1 ci bilir...

bi hikaye anlatayım...Tem İkitelli civarlarında benzinim bitti...neyse yanıma mz ci biri geldi...kurye değildi ama...neyse adama benzin alırmısın bana diye rica ettim...hatırlamıyorum kaç para verdiğimi...ulan ne iyi insanlar var diye sevindim...moturun yanında bekliyodum...1 saat bekledim herifi...gelen giden olmadı...daha halen gelcek diye bakınıyodum...ne safmışım ben ya...

vayyy...bir iyilik denize at...balık bilmezse R 1 ci bilir...

bi hikaye anlatayım...Tem İkitelli civarlarında benzinim bitti...neyse yanıma mz ci biri geldi...kurye değildi ama...neyse adama benzin alırmısın bana diye rica ettim...hatırlamıyorum kaç para verdiğimi...ulan ne iyi insanlar var diye sevindim...moturun yanında bekliyodum...1 saat bekledim herifi...gelen giden olmadı...daha halen gelcek diye bakınıyodum...ne safmışım ben ya...
::150:: :queen:
aslında bu saflık uyanıklık meselesi değil
denize düşen yılana sarılır. artık yılan ne çıkarsa iyi mi kötü mü bilemiyoruz

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Burhansefa o nasıl birseydir oyle ya!

Yuh diyorum! :)

Moderatör (forrap)
orcunmavis,Nadir i siteye üye yap :p( Bakınız site yöneticisi mantelitesi :)).
Tebrik ediyorum seni duyarlılığın için,motorcu motorcuyu yolda bırakmaz ı bir kez daha kanıtlamışsın..

Motorcu, motorcunun dostudur :p
Helal olsun :rendeer:

Bende bişey anlatayım :)

Bi arkadaşımla dolaşmak için motora binmiştik, baya bi dolaştık.
Anayolda giderken bi köprünün yanındaki çimenliklerinde dinlenelim dedik ( yeşil yeşil canımız çekti :) sigara molası )
Neyse motoru çektik sağa, motorun yanında oturuyoruz.
inanırmısınız bir sürü motorcu arkadışımız durdu, hayırdır bişeymi oldu, sorunmu var gibisinden yardımcı olmak amacıyla soru sormuşlardı.. :)

İyiki karşısına mobilet falan çıkmamış :) Bayrağıda asmışki öne hey yavrum...:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu motorcu dayanışması inanılmaz güzel bir şey, tebrik ederim arkadaşım.:rendeer:

Ekamba bak gördün mü R1 her türlü gitmiyor.:queen:

her insan yardım etmek ister ama istanbulda insanlarda bir korku var.yardım için gelirler adamın altından motorunu alırlar yada yardım isterler motoru gasp ederler.

ama yinede güzel bir yardımlaşma.

Bu motorcu dayanışması inanılmaz güzel bir şey, tebrik ederim arkadaşım.:rendeer:

Ekamba bak gördün mü R1 her türlü gitmiyor.:queen:

:queen::queen::queen::queen::queen:

süpersin Aye abi.:mrgreen:

Son düzenleme:
benimde bi kere arabam bozuldu yolda arabanın altına giriyorum uğraşıyorum falan 1 saat çıpındım bir allahın kuluda durup ne oldu diye sormadı 3 gün sonra motor aldım 10 aydır motor kullanıyorum gerçekten arkadaşlıklar daha samimi ve yardımsever muhabbet olsun arkadaşlık olsun gerçekten çok farklıymış

Uğraşmayın adamla yahu. kaçırdınız zaati siteden kendisini :queen:

bende bikeresinde yolda kalan bi arkadaşı çekmiştim ve ertesi gün gidip çekme halatı aldım.sonrada başlık açtım lazım olur diye konumu kitlediler.motor ile motor çekilmez diye:farao:
bak nasıl çekilirmiş......

bende bikeresinde yolda kalan bi arkadaşı çekmiştim ve ertesi gün gidip çekme halatı aldım.sonrada başlık açtım lazım olur diye konumu kitlediler.motor ile motor çekilmez diye:farao:
bak nasıl çekilirmiş......

çekme halatı yerine kalın lastiklerden tavsiye ederim
esnek olduğu için iki motorada ani darbe yapmıyor.
motor ile motor çekilir mi diye tartışılabilir.ama bence gerekirse çekilir elbet.(tabi ki benzinciden benzin almak çok daha güvenli)
ancak kendinize ve çektiğiniz kişinin tecrübesinede güvenmek önemli.

Son düzenleme:
keşke her motorlu ihtiyacı olan motorlu gördüğünde bi dursa,yardım ihtiyacı sorsa diyecegim...
içimden gelende bu...
ama...
o kadar çok scooter görüyorumki,ne yapacagımı şaşırıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar