MOTO Cafe - BOSTANCI

GKN

orda çok pis kavga çıkar bence scootercılar choppercılar birbirine girer sonrada mekan kapanır:p

olm sen hem scootercı hemde ss cisin
kendi kendinimi dövücen şindi:p
bana sorarsan scootercılara çok pis dalarım, çizmelerimi çıkarmadan:cherry:
scootercılar ufacık olur die genelleme yapma :p Skuturın üstünde kaybolan arkadaşlarımız var ama ben goldwing bile altında kaybolacak skuturcılar tanıyorum :p

:queen::queen:

daha oncede buna benzer planlar duymustum ama hiç biri olmadı eger bu sefer olursada kimse gitmez bnden solemesi vya bi grubun toplantı mekanı olur cıkar sonunda..

Yok be kardeşim.. Mesela sadece "AĞIR ABİLER"in toplantı mekanı olsa orası, gene ihya olur dükkan. Adamların kişi başına düşen motorcu hasılası 20-30.000 amerikan doları! :p

Ben Amerikadayken böyle kafelerden oldukça fazla vardı. Hatta şehirlerarası yollarda falan.. :p

scootercılar ufacık olur die genelleme yapma :p Skuturın üstünde kaybolan arkadaşlarımız var ama ben goldwing bile altında kaybolacak skuturcılar tanıyorum :p

Boy 1.93, Kilo 80.. :bounce:
Scootercıyım..

Son düzenleme:
çok güzel bişi olur bu gerçekleşirse
bunları açanlarıda yürekten kutlamak lazım:rendeer:

sus len sen cakma bostancılı hahahahaha ahmet1de pide 1 milyon selo playstation 3 e gecti ademler askere gitti gokhan abi kantin actı valla böle giderse turkıyeden once gireriz biz ab ye :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bizimde pasta&cafe miz var :cherry: milli eğitimin orda...:wiinkk:

yorumlar süper bayıldım vallahi.
bende çok ilerdebi cafe acmayı düşünüyorum neyse konuya gelelim çok güzel bi fikir ama bizim milletde böyle çekememezlik varken biraz zor adam motosiklet cafeye gidecegine inadına yanındaki baska bi cafeye gider hehe

Arkadaşlar Maltepe'de var bir tane.
Girişte "Starttaki yerinizi alın" diye slogonları da var . Bilen yok mu burayı ?

o cafeyi açacak adam şu yorumları okusa vazgeçerdi herhalde :mrgreen: Şahsen ben zeytinburnundan giderim bostancıya sorun olmaz. Zaten sürekli maltepeye gidiyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar