Moto Bike Expo Motosiklet Fuarı 2017 hakkında

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fuar davetiyesi isteyen varsa bana özel mesaj ile ulaşsın elimde 10 adet davetiye kodu mevcut.

Gidecek olan arkadaşlar, gidemeyenleride düşünsün ve bol bol video kaydı yapsın ki fuarı bizde gezmiş olalım. Camera pilinize kuvvet.

Merhaba, internet dışında fuar kapısında bilet satışı oluyormu? Bilet alacağım fakat biletix denen kan emici firmaya internetten komisyon vermek istemiyorum.

Arkadaşlar ucuz ekipman alacağım umuduyla fuara gidecek olanlar hiç boşuna yorulmasınlar. Kasımda 550 Tl ye satın aldığım montun üzerinde 1250Tl etiket vardı.
2-3 gün önce internet sitesinden 550 Tl ye sattıkları kaska 1500 Tl dediler bugün.
300lük Xmaxi görmeye gittim yoktu.
Kısacası benim için tam bir hayal kırıklığıdı.

Üniversite dolayısıyla fuara gidemiyorum. O kadar koyuyor ki insana, mecburen vlogcularin atmış olduğu videoları izleyip keyif alacağım

Gitmek için 1,5 saat harcadım, gittiğimde 40 dk kadar takılıp geri çıktık.

İlk gün olmasına rağmen aşırı kalabalıktı.

Fiyatlar (bana göre) öyle uzaktı ki, moralim bozuk çıktım.

Gsx r 250 22bin geçiçi fuar fiyatıymış :)

Ninja 650 çok hoş olmuş.

Bizden geçti galiba artık bu işler.

Kapıda bilet alınabiliyormu? Alınabiliyorsa sıra oluyormu? Bir arkadaş cevap verebilirse çok sevineceğim.

Kapıda bilet alınabiliyormu? Alınabiliyorsa sıra oluyormu? Bir arkadaş cevap verebilirse çok sevineceğim.

Kapıda bilet alınabiliyor hiç sıra yok. Öğrencilere ve kadınlara indirim var. Bir bilet ile sadece bir kere girilebiliyor. Yanlışlıkla dışarı çıkarsanız geri giremiyorsunuz.

Arkadaşlar ucuz ekipman alacağım umuduyla fuara gidecek olanlar hiç boşuna yorulmasınlar. Kasımda 550 Tl ye satın aldığım montun üzerinde 1250Tl etiket vardı.
2-3 gün önce internet sitesinden 550 Tl ye sattıkları kaska 1500 Tl dediler bugün.
300lük Xmaxi görmeye gittim yoktu.
Kısacası benim için tam bir hayal kırıklığıdı.

Hocam fuara kaçta gittiniz, xmax 300 yamaha standının tam ortasında sahnede sergileniyordu? :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar