Moto Aktüel 3 Yaşında!

Online motosiklet bilgi kaynağı “Moto Aktüel” 3 yaşında.
Moto Aktüel, Ekim ortası itibariyle 3 yaşını doldurdu. Bu süreç boyunca çalışmalarımıza katkı sağlayan, makale yazan, okuyan, paylaşan, yorumlayan, eleştiren, eksiğimizle, kusurumuzla bizden desteğini, katkısını ve samimiyetini esirgemeyen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

TEŞEKKÜRLER!

“Geçen 2 yıl içerisinde en büyük desteği sizlerden gördük, aylık okunma oranlarımız binlerle ifade edilirken bugün milyonları telafuz etmeye başladık, ilk günkü heyecanımızı ve ciddiyetimizi kaybetmeden, amatör bir ruh, profesyonel bir düşünce yapısı ile elimizden geldiğince çizgimizi koruyarak içeriğimizi geliştirmeye devam etmeye çalışacağız.”

Demiştik geçen sene, son bir yılda yapmaya çalıştıklarımız ile bunu bir nebze başardık, ilk olmanın yanında, çıtayı devamlı yükseğe çıkardık.

Aylık olarak yayınlanan bültenimiz için kendi formatımızı geliştirerek sayfaları dahada interaktif hale getirdik, büyük emek ve zaman isteyen bu çalışmayı 1 aydan fazladır sizlerle buluşturamadıysakta yeni sayıyı yakın gelecekte yayınlamak için maksimum gayret sarfediyoruz.

Moto Aktüel, topluluk dayanışması çerçevesinde ilerlemeye gayret etmesinden dolayı zaman içerisinde büyük bir gelişim göstermiş ve ortaya çıkan ihtiyaçlar neticesinde kendisini yenileme konusunda büyük ilerleme kaydetmiştir.

Moto Aktüel içeriğine sizler de yardımcı olabilir, makalelerinizi paylaşabilir, gezi yazılarınızı yayınlatabilirsiniz. İçeriğinizi, görüş, öneri, dilek ve temennilerinizi bize iletişim formumuz vasıtasıyla gönderebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Moto Aktüel

Ekli dosyalar

• ck16.jpg
    ck16.jpg
    12.8 KB · Görüntüleme: 6,728
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mersin İl Temsilcisi
okumak da, katılmak da, bir parçası olmak da hep zevkli...

bize bu hizmeti sunup, karşılığında bir tek teşekkür bile istemeyen sana ve diğer ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim kendi adıma...

başarılarınızın devamını dilerim :)
nice senelere hep birlikte olmak dileği ile...

YÜREKÇE!!!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sanal dergi motoaktüel sürekli bizimle emeği ve katkısı geçenlere teşekkürler.

Tüm emeği geçenlere teşekkürler..

Pasta da süper hani. :mrgreen:

burdan günlük haberleri takip ediyorum ama çoğu zaman dergide birazda ayrıntı söz konusu oluyor. Bu forumda genelde her ilin bir grubu var motor hakkında bilgisi daha fazla olan bir kişi ufak yol testeri yapılsa ben ce dergiyi 1 adım ileri götürür. Teşekkür ederim

Tebrikler..Keşke baskısı olan bir dergiye geri dönüş yapılsa ve bende abone olsam..

Super Moderator
İyi ki doğdun MotoAktüel...::wish::
Nice 3^3^3...'lü yaşlara...:) (Sanırım 2, 22, 222'lileri geçen sene dilemiştim:p)

Kutlayan tarafta mıyım, kutlanan tarafta mıyım bilemedim, kutlayan taraftaysam bir pasta isteriz artık...::dpac:: Yok, katkılarım sağ olsun:p, kutlanan taraftaysam herkes sessiz sakin tebriğini etsin, çekilsn köşesine:p

Nice yaşlara.Motoaktuel doğmadan önce çok geyiğini çevirip çokça tartışmıştık bu günleride gördük şükür.Bence haketteği yere yavaş ve emin adımlarla ilerliyor.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İyi ki doğdun MotoAktüel...::wish::
Nice 3^3^3...'lü yaşlara...:) (Sanırım 2, 22, 222'lileri geçen sene dilemiştim:p)

Kutlayan tarafta mıyım, kutlanan tarafta mıyım bilemedim, kutlayan taraftaysam bir pasta isteriz artık...::dpac:: Yok, katkılarım sağ olsun:p, kutlanan taraftaysam herkes sessiz sakin tebriğini etsin, çekilsn köşesine:p

ben kutlayan taraftayım pasta isteruk :cat::queen::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar