motıfıye

arkadaslar selam bende zealsun gs200 var ben bunu motıfıye yapmak ıstıyorum bununla ılgılenenler varsa lutfen bana unun yolunu gostersın tesekkurler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"modifiye ETMEK"
ayni sekilde
"park yapmak" = bahce insaa etmek
"park etmek" = aracinizi yolun kenarina koymak

ben modifiye olayindan anlaman ama gördügüm kadariyla hava filitresini, bujileri ve egzosu degistirmek kaydiyla %5-10 arasi bir performans artisi mümkün. ancak buna dünya kadar para vermeye deger mi bilmem ...

ayk

hemşerim sen lazmisun bi kenduni tanut daaa kafadan daldın mevzuyaa ne edecesun modifiyeyi oyle kullan boşver hemşerim

modifiyede kastın ney?

kardeş bahsettiğin araç son sahibini arar cinsinden bir araç sen onu anladığım kadarıyla birde zorlamaya çalışıcan parana yazık bence hiç uğraşma (dost acı söyler)

Mersin İl Temsilcisi
"modifiye ETMEK"
ayni sekilde
"park yapmak" = bahce insaa etmek
"park etmek" = aracinizi yolun kenarina koymak

ben modifiye olayindan anlaman ama gördügüm kadariyla hava filitresini, bujileri ve egzosu degistirmek kaydiyla %5-10 arasi bir performans artisi mümkün. ancak buna dünya kadar para vermeye deger mi bilmem ...

münakaşa yapmak
münakaşa etmek
kalbini vermek
kalbini açmak
sohbet etmek
sohbet açmak
sohbet etmek

bunalrı da açıklar mısın?

Forumdan Uzaklaştırıldı
predator arkadasıma seslenıyorum modıfıyeyle sının yazdıklarının ne alakası var
:silent: arkadasım modıfıyede renklı ısıklar taka bılırsın yazılarve resıler yaptıra bılırsın on ve arka amortısorlerı dusure bılırsın vsvs ok
:cat:

predator arkadasıma seslenıyorum modıfıyeyle sının yazdıklarının ne alakası var
:silent: arkadasım modıfıyede renklı ısıklar taka bılırsın yazılarve resıler yaptıra bılırsın on ve arka amortısorlerı dusure bılırsın vsvs ok
:cat:

şimdi söyle oluyor... "motifiye" yazıldığı için başlıkta bi ilginç olmuş açıkçası :) predator arkadaşımızda "modifiye etmek" diye düzeltmek istemiş yazılanı hepsi bu. maksat düzgün türkçe kullanımı yani... :wiinkk:

ayrıca senin yazında ki arkadaşa verdiğin öneri (amortisörleri düşürmek) arabalarda oluyor sanıyorum... yinede bi bilgin varsa paylaş lütfen :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
koyu lacıvert bak abı motorlardada amortısor dusluyor hem goruntu için hemde hızlı gıtmesı için haa hemsu modıfıye etmek ıkı anlamda kullanılıyo galıba bı motoru suslemek bıde hızlı gıtmesı için bn galıba goruntu amacıyla anladım ok

abi su modıfıye etmek dıyınce hangı anlamlarda demek ıstedıyınızı bı yazın hızlı gıtmesı içinmı yoksa goruntu içinmı

Son düzenleme:
siz konuyu kaydirmisiniz be,arkadasimiz yardim istemis siz neyle ugrasiyonuz.
bana kalirsa hic elleme makinana astari kumasini gecer...

Mersin İl Temsilcisi
belki de motifiye derken "motif" işlemeli bişiler yaptırmak istiyor. aslına bakarsanız bir tek cevaba bile ilgi göstermemiş bu arkadaş. sanırım motifiye ettirmiştir belki de :p

adam ankaradan bahsediyo millet :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar