Normaldir, benim motor sadece 132km'deyken olmuştu o. Plaka ruhsat çıktı rahat gezicem derken egzoz çıkmıştı.benim motorunda egzozla motor bağlantısı dün kopmuş motor su motoru gibi çalışıyor
Normaldir, benim motor sadece 132km'deyken olmuştu o. Plaka ruhsat çıktı rahat gezicem derken egzoz çıkmıştı.benim motorunda egzozla motor bağlantısı dün kopmuş motor su motoru gibi çalışıyor
Şans valla. birde kışın binmediniz yağmurlarda karlarda tuzlu yollarda, onun da etkisi var.Kıskanıyorum ama,niye benim Hyena'ya bişey olmuyor ?)))))))))))
Benim motor cub değil ama mobilet, kimse inanmıyo mobilet olmadığına, 100 cc motosiklet diyorum değildir ya bu mobilet diyolar :queen:bigün yaşlanırsam söz veriyorum 100cc cup alacam
Benim motor cub değil ama mobilet, kimse inanmıyo mobilet olmadığına, 100 cc motosiklet diyorum değildir ya bu mobilet diyolar :queen:
Sabah motorumla biraz gezdim geldim, evin önüne geldim ön fren koluna sonuna kadar asıldım malum anca tutuyor tık diye bi ses geldi kol gevşedi fren telinin tellerinin yarısına yakını kopmuş. Motorum 5500km'de. Ne desem bilemiyorum birkaç bin km kullanın da görün size çıkardığı sorunları.Kıskanıyorum ama,niye benim Hyena'ya bişey olmuyor ?)))))))))))
Direksiyon koltuk arasi mesefe sanirim yetmiyo ama. Bu arada silindir kafasini sokmeden benzin deposu yerinden cikmiyo.bu motorun deposu çok küçük sen bunu değiştirebilirsin o depo mobilet gibi şasenin bir parçası değil onu çıkar direksiyonun oradan koltuğun altına kadar bir boru kaynat ve 125 mg deposu tak hem daha sağlam olur hemde 10L benzin alan bir depon olur![]()
Sorun nedir bunlarda diyaframli karburator var elbet gaz verince gecikme olacak bi scooter kadar rahat olmasini beklemeyin.karburatoru kh karburatoru ile değiştirdim bi fark olmadı gibi aynı sorun devam ediyor başka parça mı değişecek acaba