Montun Sırtındaki Bölüm

Arkadaşlar birkaç hafta önce aldığım REVIT TORSION model montun sırt kısmında fermuarlı bir alan var ancak ne işe yaradığını anlamadım. Montta sırt koruması yok acaba sırt koruması konulabilinmesi için bir yer mi diye düşünüyorum ancak fermuardan sonra içeri bir şey konulabilecek bir alan yok sadece tülden bir kısım var. Sanki havalandırma gibi... Bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

00005869ba.jpg

00005876xj.jpg

Ben sordum ama az önce biraz daha kurcaladım buldum cevabı :)

Sizlere de aktarayım; montun iç kısmı çıkabiliyor ve bu kısmı çıkardığınızda içinde başka bir cırt cırtlı bir kısım var ve sırttan aşağı doğru iniyor. Sanırım bel koruması alınıp içine konulabilinmesi için. Bu durumda dışardaki bölüm de sadece havalandırma amaçlı.

Sorunun yönünü şu şekilde değiştireyim ben de; "Revit Torsion mont için sırt koruması satılan yerler var mı? Fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?"

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bel Korumasi !!

Merhaba Arkadasim ! Ben Almanyadan araniza katilorum !

Ilk önce senin Montuna hayirli olsun diyor ve iyi günlerde giymeni diliyorum.

Kendini Koruma amacina öylesi bir seyi tavsiye ederim. Bizlerin tanik oldugumuz kazalarin Allah kimseye vermesin sonuclari felaket cünkü arkadaslar kiyafetlerine deger vermiyorlar ( Kisa veya kot pantolon, T- shirt vesayre) bunlari ha giymissin hada hic giymemissin.

Kendim Montun Altindan birde Pilastik yelek kullaniyorum.:bestmt:

Baki anne tarafından hemşeri sayılırız :)
Bahsettiğin korumalı yelekleri biliyorum ancak bir süre sonra insanlar giymeye üşeniyorlarmış onu. Askılı ve sadece belden kavrayan türleri var. Belden kavrayan yerine mont içine konulabilecek olan özel yapım ürünlerden varsa onlardan almayı düşünüyorum. Sorum da zaten bununla ilgili..

orası sırt koruması için yapılmış bölge.
extra koruma alıp koyabiliyorsun.
bir arkadaşım orayı, kışlık pantolonunu taşımak için kullanıyor. :)
üstünede ektradan protektor uydurmuş, ninja kaplumbağa gibi dolaşıyor.
ama sağlama almış işi. hertarafı hışır olsa, omurilik taş gibi korumada.

montta sert bölge bence sırtı korumaz. sırta bağlı bir yelek daha koruyucu.

arkadaşlar bende mont alırken scorpio almıştım sırt koruması neden bu kadar yumuşak dediğimde asıl korumanın vöcuda bağlı olması gerektiğini anlatmıştı. ekstra bellik kullanıyorum omurilik için.

sırtüstü sürüklendiğimi düşünüyorum allah korusun sırtımda hareketli sert koruma daha çok rahatsız eder hareketli olup sırta bağlı değil ise, yada mont çok çok sıkı değilse..

"Orda da koruma olması lazım" dedi bir tanıdığım. "Git bayiden iste" dedi. İçinden çıkarmış olabilirler mi?

Prometheus' Alıntı:
"Orda da koruma olması lazım" dedi bir tanıdığım. "Git bayiden iste" dedi. İçinden çıkarmış olabilirler mi?
bende de var aynı bölme, ve içi dolu.
seninki için yorum yok...

Tamam, gideyim de ortalığı karıştırayım o zaman "nasıl vermezsiniz" diye :pr:

bazı montlarda ayrı satılır ve o markanın tüm modelleri için tek tiptir.

Önce bi adamları dinle istersen

abi parayı sorun etme bence naapıosan kıs,korumaları al aman diyim... noolcak wercein bikaç yüz ytl hayat kurtarır.. pahalı olsun güwenli olsun;)

procum oraya 2 cm kalınlığında boyu kadarda polimer kestir koy walla sırf koruma olur biliyomusun:queen: espirik değil yaf ciddiyim çelik yeleklerin içinde onlardan var.Kurşun geçirmiyorsa kaza da geçirmez:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
pro be bi mont aldın daha nasıl kullanacağını bilmiyon....:p
uzun yolda erzak koymak için o bölüm pastırma sucuk kavurma falan koyuyon oraya....:cherry:

Son düzenleme:
procum oraya 2 cm kalınlığında boyu kadarda polimer kestir koy walla sırf koruma olur biliyomusun
abime aynen katılıyorum.
uzun yolda erzak koymak için o bölüm pastırma sucuk kavurma falan koyuyon oraya....
o dediklerin sırtta veya topcase'de falan taşınmaz abi.
en garantili taşıma yolu mide.
yutucaksın, serin serin gidiceksin:queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
bir arkadaşım orayı, kışlık pantolonunu taşımak için kullanıyor

Süper zeka be :queen:

procum oraya 2 cm kalınlığında boyu kadarda polimer kestir koy walla sırf koruma olur biliyomusun

Askerde ki çelik yeleklerin (Polislerinki gibi değil daha hantal bişey) içindeki malzeme aşırı ağır olduğu için çıkarıp aynı boyutta tahta koymuştuk içine.
Cahillik işte :pr:

Askerde ki çelik yeleklerin (Polislerinki gibi değil daha hantal bişey) içindeki malzeme aşırı ağır olduğu için çıkarıp aynı boyutta tahta koymuştuk içine.
Cahillik işte
hayatın ahşapla, tahtayla geçiyor be olcayım.
yazık sana be... :)
kütükten oyma, vernik boyalı tencere fikrinden vaz geçtin dimi?:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rakı konurmu oraya:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yağmurlukla bir alakası bağlantısı olabilirmüü ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar