Montumdan memnun degilim ve guvensiz hissediyorum

İyi akşamlar. Montum tex marka giriş seviyesi ucuz bir 4 mevsim mont ve korumaları falan çok dandik. Tech90 nın impatec ce onaylı korumalarını montuma takmak istiyorum. Daha önce bu işlemleri yapmış arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.

Tabii degistirebilirsiniz fakat eğer bütceniz varsa yeni bir mont almak daha sağlıklı olur gibime geliyor.

Bence korumalardan çok bu korumaları tutan montun yapısı daha önemli,değiştireceğiniz korumalar yuvaya ya sıkı yada bol gelebilir
Şuanki üzerinde bulunanlardanda daha fazla güven vermeceğini zannetmem

Yeni bir mont daha akılllıca,bilindik bir marka daha fazla güven vericektir
Misal Hein gericke

Hocam keşke yeni mont alabilsem ama para sıkıntım çok var ne yazikki şuan 2 ayda 1200 lira para attım kenara ve mayısa kadar biriktiricem böyle şuan 1200 liranın 400nü yeni bi kask, 400 lirasını kelvar pantalon alıcam tech90 dan geri kalan 400lede bi başka montmu alsam diyorum yine ama tech90 korumalıklarını alıp kendi montuma uyarlayabilirmiyim veya başka normal bir deri monta cep dikebilirmiyim o korumalıklar için 2 montum olmuş olur düşüncesindeyim.

sipali varsa dainese c2 pelle al mutlu mesut yaşarsın

Koruma alarak özellikle sırt ve bel koruma ile yeni mont alana kadar kullanır ve korur. Yeni aldığınız montta da kullanırsınız. Çoğu montta gelen korumalar level 1 seviyesi zaten. Dediğiniz korumalar level 2.

Araba al kardeşim en temizi sen monta gerek kalmaz açarsın klimanıda kazağıda çıkarırsın.

Aynı dert bende de var. Revit Legend im vardı. Ondaki rahatlığı hiçbirinde bulamıyorum. Fuarda bakicam artık.

arabada alıcaz yakın zamanda kardeş çıkartırız ozaman kazağı falan merak etme

İmpactec ben taktım kendim montuma. Tanıdığım herkese de öneriyorum.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/REVIT-JUPITER-MONT-KIRMIZI_32514.html

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Dainese-Motosiklet-Montu-G-Laguna-Seca-Tekstil-Siyah-Ceket_8419.html?gclid=CILrtLv7o9ACFRGeGwodFw0HXg

öneri varmı abilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar