Mont ve bilimum aksesuarlar alacağım neresi uygundur..

sisy bar,chrash bar,çanta,ön cam,mont v bilimum aksesuarlar alacam neresi uygundur bilen varmı.. (Not: Virago 250 için)

Yukardaki mesaj ccbbdd nickli arkadasIm tarafIndan yanLIsLIkla benim user'im login oldugu icin cenkmenderes nicki ile acılmıstır. Bilginize..

bak hani sizin orda cami varya camiyi geçince sağa dön biraz ilerde bakkal var bakkalın yanı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl:

eminönü sirkeci mevkiinde doğubank ın yan ara sokaklarında dolanırsan bulursun

cuk_o' Alıntı:
bak hani sizin orda cami varya camiyi geçince sağa dön biraz ilerde bakkal var bakkalın yanı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl:

dalga geçmek yerine yardımcı olmaya çalış yada başlığı es geç ilgilenme

tamam abi ne kızıyosun hemen ya ben dalga geçmek için değil biraz güldürebilmek için yazdım

geyik bölümü gülmek, için yanlış anlama ama bu bölümde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz inan bana bazen benide dellendiren konular açılıyor ama sesimi çıkarmıyorum çünkü o anki hevesine sayıyorum bunu başlığı açan kişinin örneğin: honda beat mi yahama bws mi? nolan mı airoh mu? vs......

ya abi valla birazda sitedeki samimiyeti görünce böyle nebilim içimden geldi
hani insanlar biraz gülsün diye kusura bakmayın

cenkmenderes' Alıntı:
sisy bar,chrash bar,çanta,ön cam,mont v bilimum aksesuarlar alacam neresi uygundur bilen varmı.. (Not: Virago 250 için)

Yukardaki mesaj ccbbdd nickli arkadasIm tarafIndan yanLIsLIkla benim user'im login oldugu icin cenkmenderes nicki ile acılmıstır. Bilginize..
evet var ben biliyorum...!!!

istanbul'da zaten 4-5 tane firma var benim bildiğim. FB stadının ordaki dükkanlar var, bir de Bağdat Caddesi'nde Korlas var. Korlas'ın internet sitesi mevcut. google dan korlas derseniz çıkar adresi, tam hatırlayamadım şu anda.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Kızıltoprak + Sirkeci

Süper Moderatör (BBRR)
kızıltoprak biraz kazık doğubankın oralar daha uygun %30 gibi fiyat farkları var :bounce:

Ben montu kızıltopraktan aldım. Baya çeşit var. Başka yere gitmediğim için fiyat farkını bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar