Mont tavsiyesi

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Merhaba, bütçe belirtebilirseniz daha sağlıklı olabilir.

Motor cc'si ile alacağın montun alakası yok hocam, bütçe işi bunlar. Sukuter bile sürüyor olsanız full ekipman olmak iyidir. Alpinestars GP mi ne vardı deri galiba, güzel bence. Daha düz bir şey arıyorsanız, Blacktrack var. Daha düşük bütçelere sahipseniz 4Riders modellerini inceleyebilirsiniz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motor cc'si ile alacağın montun alakası yok hocam, bütçe işi bunlar. Sukuter bile sürüyor olsanız full ekipman olmak iyidir. Alpinestars GP mi ne vardı deri galiba, güzel bence. Daha düz bir şey arıyorsanız, Blacktrack var. Daha düşük bütçelere sahipseniz 4Riders modellerini inceleyebilirsiniz.

En basit scooter bile 50km/saat hıza çıkabiliyor.
Benim ilk motorum scooterdı ama adventure motor sürücüleri gibi bütün ekipmanlarını almıştım sanki GS sürüyordum, bir tek sarı yelek almamıştım gözlemecilere gitmem diye. :)

Shima mesh pro 2.0 kullanıyorum sırt koruması omuz koruması dirsek koruması var ayrıyeten göğüs koruması bölmesi var shima göğüs koruyucu alıp takabilirsiniz çok şık rahat giydiğin an vücudunu kaplıyor yazlık ama kışın iyi giyinirseniz üşümezsiniz fiyatı ortalama 10500 TL civarı motomaxtan alabilirsiniz

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
motor değişir, ekipman değişmez
mont ve kask vb ekipmanlar için imkanlar ölçüsünde en iyini alacak şekilde hareket ediniz

15k üzerine çıkmazsa cok iyi olur hocam belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayin

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
15k üzerine çıkmazsa cok iyi olur hocam belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayin
O bütçe ile alacağın bir deri monttan çok daha kaliteli tekstil montlar alabilirsin. Seçim yaparken üzerinde gelen korumaların level 2 olmasına dikkat et yükseltebiliyor isen yükselt.

Shima mesh pro 2.0 kullanıyorum sırt koruması omuz koruması dirsek koruması var ayrıyeten göğüs koruması bölmesi var shima göğüs koruyucu alıp takabilirsiniz çok şık rahat giydiğin an vücudunu kaplıyor yazlık ama kışın iyi giyinirseniz üşümezsiniz fiyatı ortalama 10500 TL civarı motomaxtan alabilirsiniz
Merhaba hocam , ceket hakkında biraz daha bilgi rica edebilir miyim ? Seçeneklerim arasında bir montta

Motosikleti
Forza 250
Bende Alpinestars’ın T-SP-1 WP modeli var,yazın 4 aylık süreç dışında rahat rahat kullanıyorum içliğini çıkarıp.Tavsiye ederim bütçeniz dahilinde sıfırı şuan varmı bilmiyorum ama muadili 15-16 lira civarındadır tahminim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaz içinde Hevik’ten uyguna ceket almıştım.Yazın zaten işten güçten pek vakit olmuyor motosiklet kullanmaya genelde baharlarda aktif kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar