Mont Seçimi Yardım

iyi gunler dostlar
Xtreme max'imi degistirip pulsar aldim onceden body armor uzerine bi kapsonlu falan giyiyodum ama pulsari aldiktan sonra artik bi mont almak istiyorum 500 600 tl civarinda onerebileceginiz 4 mevsim mont var mi ?

4 mevsim sakın alayım deme ben aldım pişmanım.Hele ki yazın normal yazlık montlar arasında çok fark oluyor..Kışın denemek nasip olmadı ama az buçuk tahmin edebiliyorum sonucu

kışın çok fazla kullanmıyorsanız yazlık model alın bence
yazın rahat edersiniz, kışın da içine kalın giyersiniz.

Yazlık model mont baharda ,sonbaharda adamı titretir.Yolda yürümüyorsunuz .Belli bir hızla rüzgar alıyorsunuz.Fileli montlar üşütür.4 mevsim mont ilede yazın kavrulursunuz.Işıklarda durmamaya görün .Alev alev yanmalar başlar.Bunları deneyip görmüş biri olarak yazıyorum.

4 mevsim 4rider armor deri ceket klullanıyorum.Yazın ise fileli yine 4ridersın fileli montunu.Alacaksanız 2 tane alın bu dertten kurtulun.Bir tek montla bu iş yürümez.Ha derseniz ben fileli alayım soğukdada 2 tane sweet giyerim içime o sizin takdiriniz.

Yazlık model mont baharda ,sonbaharda adamı titretir.Yolda yürümüyorsunuz .Belli bir hızla rüzgar alıyorsunuz.Fileli montlar üşütür.4 mevsim mont ilede yazın kavrulursunuz.Işıklarda durmamaya görün .Alev alev yanmalar başlar.Bunları deneyip görmüş biri olarak yazıyorum.

4 mevsim 4rider armor deri ceket klullanıyorum.Yazın ise fileli yine 4ridersın fileli montunu.Alacaksanız 2 tane alın bu dertten kurtulun.Bir tek montla bu iş yürümez.Ha derseniz ben fileli alayım soğukdada 2 tane sweet giyerim içime o sizin takdiriniz.

usta balıkesirde 25 derece akşam sıcağında tişörtle bile 90-100km/s hızda üşümüyoruz.
bence çok abartmışsın rüzgar olayını. gündüz zaten aldığın rüzgar sıcak rüzgar oluyo.

Evet ağustos ayında üşümezsin.Neyi abartıcamki,giy bakalım nisan başında ,ekim kasım aylarında fileli montu.Şehir şehir farklılık olsada istanbulda kışın ayazda , fileli mont giyen adam zatureye davetiye çıkarır.

En iyisimi alsın fileli montu arkadaş,Şu an yazlık mont bile yakıyor.Kaldıki bu havada 4 mevsim mont felan giymek de anlamsız bana göre.O yüzden diyorum iki mont alın.500 600 liraya çok rahat 2 mont alınır güle güle kullanılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar