Mont markası için yardım lütfen

Abilerim kardeşlerim öncelikle selamın aleyküm. Bi kaç konu açmıştım 600 cc için kararlarımı kesin olarak verdim fakat öncelikle ekipman diyerek motordan önce ekipman alıcam. 600-850 tl arası deri kullanışlı ve korumalı güzel mont markası bilen var mı? Önerebileğiniz markalar neler? Yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum hepinize tekeriniz düz bassın. :)

Super Moderator
Bu fiyatlara alacağın mont tatmin edici nitelikte olmayacaktır. 4Riders fln ihtimal.

Fiyat artmasına sebep olan üç kriteri de istiyorsunuz (Deri, koruma, güzel=kaliteli). İyi markalar Rev'it, Dainese, Alpinestars, Icon, Rukka, Held vs. Bunların tekstilleri bile pahalı. Deri olunca fiyat zaten artıyor. Bunların sırt koruması dışında genelde omuz ve dirsek koruması oluyor. Sırt korumasını genelde dahil etmiyorlar. Ya kriterlerinizi düşürmeniz gerekiyor, ya da bütçenizi arttırmanız.

Fiyat artmasına sebep olan üç kriteri de istiyorsunuz (Deri, koruma, güzel=kaliteli). İyi markalar Rev'it, Dainese, Alpinestars, Icon, Rukka, Held vs. Bunların tekstilleri bile pahalı. Deri olunca fiyat zaten artıyor. Bunların sırt koruması dışında genelde omuz ve dirsek koruması oluyor. Sırt korumasını genelde dahil etmiyorlar. Ya kriterlerinizi düşürmeniz gerekiyor, ya da bütçenizi arttırmanız.

Mesela ne kadar bi bütçe lazım en az?

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Deri olmasa da şu iş görür:
b-91623-kefen.jpg

Çocuk 19 yaşında, ilk motor olarak 600cc alacak ve en ucuzundan deri mont istiyor. Başka ne önerelim?

Bilmedigimden soruyorum. 800 Tl deri mont icin gercekten yetersiz mi?

Bilmedigimden soruyorum. 800 Tl deri mont icin gercekten yetersiz mi?

800tl ye deri ceket ünlü markalı giyim mağazalarında mevcut ama motosiklet için üretilenler için malesef yetmiyor, bende deri istiyorum ama bir kaç bin tl lik fiyatlarıyla şimdilik sadece uzaktan bakıyorum :(

800tl ye deri ceket ünlü markalı giyim mağazalarında mevcut ama motosiklet için üretilenler için malesef yetmiyor, bende deri istiyorum ama bir kaç bin tl lik fiyatlarıyla şimdilik sadece uzaktan bakıyorum :(
O zmn tekstile devam yapacak bisi yok. :)

Deriden vazgeçip, Richa, İxon, IXS, Dane, Difi, Bering, Rev'it, Clover, Dainese gibi markaların tekstillerinden güzel bir mont al derim.

19 yaşında ilk motor 600 cc ama uygun fiyata deri mont ? Senin amacın motosiklet kullanmak değil şekil bildiğimiz . o yüzden sen motora başlama hem gencsin hem sevdiklerine yazık allah korusun sana tavsiyem . salcano ng650

ölümlü kazalarda ekipmana çok bakarım dainese alpinestar çok var bu beni üzüyor

19 yaşında ilk motor 600 cc ama uygun fiyata deri mont ? Senin amacın motosiklet kullanmak değil şekil bildiğimiz . o yüzden sen motora başlama hem gencsin hem sevdiklerine yazık allah korusun sana tavsiyem . salcano ng650

İlk motor değil nerenizden uyduruyosunuz bunları ah bi bilsem neyse öyle olsun demiycem birşey :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar