mont istiyorum nerden almalıyım ?

öncelikle herkeze selam. ben bu 80 lerdeki metalcilerinmi desem pilotlarınmı desem oluyo ya hani deri ceketler ghost riderında ustunde var ( hatta şöyle bişiy http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=1 ) onlardan istiyorum ucuza yada ne kadara olursa bulabilicegim bir yer varmı bildiginiz ? ama bu tarzda olması sart soldan saga dogru fermuarlı, kemerli falan. cevaplarınız için tessekkur ederim ..:rendeer::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
korumaları yok ki..

en ucuz bitpazarından bulabilirsin :) ama o da giyilmez..

korumaları olan ürünlere bakmanı tavsiye ederim.

abi motor yokki daha korumaları ne yapicam :) alinca motor korumalısınıda alirim :salut:

Bende var istediğin mont.. Neredeyse hiç kullanmadım.. İstersen uygun bir fiyata verebilirim..

Ya Birader Hepsi Güzelde Pahalı Bunlar Yaw..bn Cbr 1000rr Fireblade Kullanıyorum Daha Almadım...şçyle Uygun Fyata Satan Bi Yer Warmı?????

ben korumasız istiyorum zaten. gunluk hayatta giymek için, ya abinin birinde vardı daha cvp vermedi msja. elinde temiz medium beden olan varsa yada satilan yeri bilen varsa bi elimden tutun ya kimse bilmiyomu ?:rendeer:

özen motor hariç heryerden alabilirsin !!!

o adi adamlardan alışweriş yapmayın yeter !!!

ben korumasız istiyorum zaten. gunluk hayatta giymek için, ya abinin birinde vardı daha cvp vermedi msja. elinde temiz medium beden olan varsa yada satilan yeri bilen varsa bi elimden tutun ya kimse bilmiyomu ?:rendeer:

montun fotoğraflarını çıkarırsın bilgisayardan,sonra bi dericiye gidersin abi böyle bişey yapabilrimisin diye,büyük aihtimalle yaparlar zaten,mağzadan fln da daha ucuza gelir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 mevsim giyebileceğin mont al.SHARK ı öneririm :cat:

özen motormu? istooçtaki özen motor gibi yermi var ben ordan alışveriş yaparım bence gayet güzel
hayırdır sana naptılar?

Ya Birader Hepsi Güzelde Pahalı Bunlar Yaw..bn Cbr 1000rr Fireblade Kullanıyorum Daha Almadım...şçyle Uygun Fyata Satan Bi Yer Warmı?????

Sirkeci' ye bak istersen, Tümoparsan diye bir firma var, orada fiyatlar uygun. Ben memnunum oradan aldığım ürünlerden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar