mont için yardım

arkadaşlar merhaba,
bugün istanbulda yoğun bir yağmur sonunda üstümde abartısız her şeyim ıslandı.Arkadaşımda kalacağım için çoraba kadar yedek vardı şükürler olsun.Yağmurluk giymeme rağmen rezil duruma düştüm. eldiven elime boya çıkardı. ucuz etin yahnisi anlayacağınız.
öncelikle beni bu duruma düşüren ekipmanları yazayım. hudson derinin 107 tl ye sattığı eldiven ;; http://www.hudsonderi.com/?urun-1050-8272-HLE-KORUMALI-DERi-SU-GECiRMEZ-ELDiVEN.html
mont ve pantolon ise phohel. Alırken 2 kere düşünün bence. Gücüm yettiğince kıyafetleri yenilemek istiyorum. eldiven ve monttan başlayacağım. Şu linklere bakar mısınız? Kullanan bilen varsa görüşlerini almak isterim.
http://www.feyizoglu.com/Revit-Apollo-Mont_46809.html#0
http://www.feyizoglu.com/Apollo-Deri-Mont_47213.html#0

kışlık korumalı fiyat olarak 140-150 tl ye kadar eldiven tavsiyeleriniz var mı acaba
mont için revit harici linklerdeki gibi kaliteli önerileriniz var mı

kafanızı şişirdim kusura bakmayın, teşekkür ederim

aynen az önce gördüm :) araştırması kolay, + pazarlık
nasıl bir eldiven acaba? deneme yanılma yöntemi sinirimi bozuyor artık :(

Geçmiş olsun öncelikle.

Ben geçen seneden beri motomax tan aldigim 150tl ye aldigim, roleff marka uzun montumdan simdiye kadar memnunum. Gecen sene kar haric tum kis kullandım. Daha birşey yapmadım ama bir ara montu spreyleyecegim su geçirmezligini korumak için.

Pantolon olarak yine aynı yerden, bering marka kullaniyorum,memnunum.

Eldivenim gecen kış başında deri nitroydu, yağmur lar ciddi başlayınca oda yalan oldu, sizin ki gibi. Deri el boyar normaldir.
Bir abim dainese kışlık eldiven aldı, eldiven işini kurtardım.

Çizmeyi motoplus tan aldım bullson, hein gericke nin malı.

Hiçbiriyle şimdiye kadar ıslanmadım. Birde hep knox-cold killers rüzgar, su geçirmeyen balaklava giyiyorum kaskın altında.

can kardeşim teşekkürler, söylediğin ürünleri tek tek araştıracağım. bu gece netleştirmeden uyumak yok bana. Uygun olsun az para çıksın dedik zamanında, revit mont parasına takım+ yağmurlukaldık ama yanlış karar vermişim.
eldiveni revit score olarak belirledim. mont olarak http://www.gungormotor.com/Apollo-Mont,PR-1741.html şu nasıl acaba ? beringin hangi modeli acaba kullandığınız

can kardeşim teşekkürler, söylediğin ürünleri tek tek araştıracağım. bu gece netleştirmeden uyumak yok bana. Uygun olsun az para çıksın dedik zamanında, revit mont parasına takım+ yağmurlukaldık ama yanlış karar vermişim.
eldiveni revit score olarak belirledim. mont olarak http://www.gungormotor.com/Apollo-Mont,PR-1741.html şu nasıl acaba ? beringin hangi modeli acaba kullandığınız

montun ve pantolonun var. bence yağmurluk alman yeterli.

deli oldum bugünkü yağmurdaki halime, yağmurluk su aldı iyide mont ve pantolona ne oluyor :) nasıl daha kötü yaparız diye kafa patlatmışlar kesin, yoksa bu kadar su alamaz.

arkadaşım iki sene önce mont ve pantolon almadan önce fuarda 3-4 kurye gördüm ve sordum su geçirmeyen mont ve pantolon hepsi zamanla su alıyor almayanı yok dediler ve en hesaplı markalı ürün olara o zaman venom du onu aldım çok yağmurda su alıyor ama su geçirmezlik spreyi satılıyor google araştır pantolon ve montuna uygula kullan değiştirme mesala ayakkabı dünyasında varmış araştırmama göre sormak lazım

Prohell aldım sanırım Türk malı ciddi anlamda işçiliği ve malzemesi kaliteli üstelik hesaplı,dün yağmur altında kullandım yaklaşık 10 dakika falan yağmur altında gittim su geçirmedi ama daha sağanak yağmur altında ve uzun süreli sürüşlerde geçirebilir.

kardeş o baktığın revit apollo mont ben de de var yağmurda ıslandım diyorsun gidiyorsun bu monta bakıyorsun.tamamiyle yazlık bir mont.
giymesen kesinlikle daha az ıslanırsın :p soğuk konusuna gelince bu mevsimde güneşli havada bile üşütüyor içliğine aldanma beş para etmez.kesinlikle ve kesinlikle parasının montu değil.pişman olursun.ben apollodan sonra önceden de kullandığım nic marka mont aldım eğer mesele yağmur ve soğuk geçirmemesi ise tecrübeyle sabittir sana nic al derim pişman olmazsın :thumleft:revitin de yarı parasına:cyclopsan revitin ismi var başka da birşeyi yok.Nic in korumaları da güzel sert plastik köpük desteği ile gayet başarılı yani.:cat:
yağmurluğa da okadar para verme bence neyden bulunmaz hint kumaşından mı yapılıyor bu meleti :cyclopsan parana yazık.normal bir mağazadan alsan 30-40 tl alırsın.ama motosiklet için olunca nedense fiyatlar uçuveriyor:pale: bence hiç gerek yok yağmurluk değil mi bu hepsi, aynı işi görüyor.
bot için birşey diyemeyeceğim ama hein gricke ise kalitedir benim arkadaşlarımda hein gricke mont kullanıyor gerçekten orjinal ve kaliteli bir ürün

Montum hudson robokop kumaş 4 mevsimlik mont. Yağmurda çok sürdüm ve çok iyi hakkını veriyor. Yağmur falan geçiyormiyor. Elviden ise bu http://www.anesmotor.com/?urun-19-Revit-Score-Eldiven.html yağmur soğuk geçirmiyor. Tutuş hissi azalsa da alışmışsanız motorunuza sıkıntı yaratmaz. pantolon olarak daha pantolonum yok bakınıyorum revitin bir modeli vardı 250 tllik onu gözüme kestirmiş durumdayım ama önce motor alacağım ve para durumum biraz sıkıntılı. Yani kısasa montu ve eldiveni tavsiye ederim.

Konu açılmışken bende bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Değişik fiyatlara montlar pantolonlar var. Mesela diğerlerine göre daha ucuz olan Nic, prohell, venom gibi markaların omuz dirsek diz vb koruyucularının kalitesi nasıldır, koruma yönünden güvenebilirmiyiz.?

Konu açılmışken bende bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Değişik fiyatlara montlar pantolonlar var. Mesela diğerlerine göre daha ucuz olan Nic, prohell, venom gibi markaların omuz dirsek diz vb koruyucularının kalitesi nasıldır, koruma yönünden güvenebilirmiyiz.?
kardeş zahmet edip topiği bi oku yaa :jocolor:
yukarıda bir kamyon laf ettik :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar