Mont için fiyat,marka &model seçimi

Montta tercihiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    5
Çok uzaktasın arkadaşım bana. Beşiktaş tarafında bi yerlerde olsaydın benim motorları ve montu aldığım bayiye götürürdüm seni orda güzel, kaliteli ve uygun malzemeler vardı. Eğer hafta sonu falan beşiktaş tarafına yolun düşerse gel gidelim beraber. msn varsa ordan haberleşelim veya mail atarsın. [email protected]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardesım daha yenı mont aldım spyke
korlasta buldum ıthalatcısıda kendısıymıs motogp dekı suruculer dahı gıyıyomus
tavsıye ederım ama tuzlu bıraz.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gokcell,
Çok uzaktasın arkadaşım bana. Beşiktaş tarafında bi yerlerde olsaydın benim motorları ve montu aldığım bayiye götürürdüm seni orda güzel, kaliteli ve uygun malzemeler vardı. Eğer hafta sonu falan beşiktaş tarafına yolun düşerse gel gidelim beraber. msn varsa ordan haberleşelim veya mail atarsın. [email protected]

o taraflara yolum düşüyo ara ara , gelirsem mutlaka bi gün önceden msn ile falan bildireceğim... fiyatlar makul heralde değilmi ?
çok teşekkür ederim... :cat:

mertmertmert,

Walla ben 170 Euro ya aldım, ama çok güzel bişi mmalzeme kaliteli, korumalar kaliteli ve en önemlisi soğuğu hissetmiyorsun bile. Dediğim gibi hafta sonuna denk getirirsen ii olur çünkü işyerim bostancı da o yüzden hafta içi ancak akşam 18:30 19:00 gibi görüşebiliriz. Ama bayi 20:30 a kadar açık oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
necef,
kardesım daha yenı mont aldım spyke
korlasta buldum ıthalatcısıda kendısıymıs motogp dekı suruculer dahı gıyıyomus
tavsıye ederım ama tuzlu bıraz.....

aga bu korlastakilerde iice pahalı valla yaa :) of of of of 400€ falan...... daha doorusu benim için pahalı diyim:)
ama yurtdışında spyke ı da araştırmaya değer , güzel montlar..... :cat:

mertmertmert, arkadasım ustekı mont guzel ama onemlı olan senı dıs etkenlerden hangısının daha ıyı korudugu guzellık ıkıncı plan bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
broadway,
mertmertmert, arkadasım ustekı mont guzel ama onemlı olan senı dıs etkenlerden hangısının daha ıyı korudugu guzellık ıkıncı plan bence

doğrusun hocam... onlarıda araştırmıyor değilim... hepsinin sitesinde dış etkenlere karşı hepsinin ne kadar etkili olduklarını falan araştırıp gözönüne alarak kendime göre seçenekler oluşturuyorum. bunların fiyatlarını analiz etmeye çalışıorum. ama tabiki internet sitesinde , buradaki kullanıcıların tavsiyesi kadar gerçekler varmıdır bilemeyiz...

o yüzden buradaki arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruz... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu arada anketide es geçmeyelim lütfen.......... ;) :cat: :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili Gokcell nerde bu senin 170 euro ya aldıgın yer.? :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili Gokcell nerde bu senin 170 euro ya aldıgın yer.? :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Cok tesekkurler kardeşim.. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
spool xtc m 2 die bi model var , fiyatı 239€ . o da fena sayılmaz....
ama korumaları ve su geçirmezliği ne kadar yeterlidir bilmiorum tabi...
bilen varmı ???

mertmertmert, baba bende geçen sirkecide çok güzel bitane buldum ama honda özen motor daha güzeli gelicek dedi ve onu beklemek için şimdilik dondurmuştum olayı,bende almayı düşünüyorum olmazsa birlikte gideriz almaya :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
BILOOO,
mertmertmert, baba bende geçen sirkecide çok güzel bitane buldum ama honda özen motor daha güzeli gelicek dedi ve onu beklemek için şimdilik dondurmuştum olayı,bende almayı düşünüyorum olmazsa birlikte gideriz almaya

bülent, abi eğer ben yurtdışı olayını halledemezsem yada ordada fiyatlar cazip değilse ; gidelim birlikte alalım dediğin gibi.... fiyatlar nasıl orda ve modelin resmi varsa koyabilirmisin buraya ??

spool xtc m 2 die bi model var , fiyatı 239€ . o da fena sayılmaz....
ama korumaları ve su geçirmezliği ne kadar yeterlidir bilmiorum tabi...
bilen varmı ???
mertmertmert bu benim mont olabilir kardeş modelini bilmiyorumda markası tutuyor çok kaliteli bir mont eğer oysa korumalarıo istendiğinde çıkabiliyor yıkamak için sırt ın da kollarında omuzlarında koruyucu malzeme var fiyat kosunda haklıynışım baksana 239 ero diyosun
saygılarımla

İstanbuldaysan Eğer sana Orjinal Daniese mont uygun bır fıyattan alabılırım.Goratex veya Deri.Ama goratex tavsiye ederim.

mertmertmert, baba modelin resmi yokda çok karizma bişeydi diyebilirim (tabi zevkler ve renkler tartışılmazmış) kırmızı-siyah renkli güzel bi monttu fiyatıda 310 ytl ama honda özende yine kırmızı-siyahlı bi mont gördüm kataloğda o daha çok hoşuma gitti yetkilide geldiğinde aramak üzere numaramı aldı ama ses soluk çıkmadı henüz :cyclopsani:
dediğin gibi ona göre haberleşiriz senin yurtdışı olayı olmazsa bana özelden msj atarsın :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar