Monster'la Oyuncak Gibi Oynayabilir Misin ?

biri bu adama altındakinin oyuncak olmadığını söylemeli:)

süper yaa :cherry: Tam Hayallerimdeki hareketleri yapmış adam, motoru bir organı gibi görüyo heralde helal olsun valla mükemmel

buralarda derken :p :cherry:
bende fırıldak gibi oynarım hadi bakalım :p lakin sonunda yatırırım diye düşünüyorum :cherry:
siz bilmessiniz ne numaralar var bu evrende :mrgreen: ben de ayni sekilde havadan bi monster gecsin elime gosteriyim butun teknikleri :p

Çıplakları sevmem ama buna hastayım ::blushani

ducatirs6.jpg

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siz bilmessiniz ne numaralar var bu evrende :mrgreen: ben de ayni sekilde havadan bi monster gecsin elime gosteriyim butun teknikleri :p

üstüne sığmazsınız diye düşünüyorum :p ama monster güzel motor cidden , sesi de az güzel olsa :)

Çok yetenekli ve çalışkan birisi olsa gerek... Tebrik ediyorum.. Süper...

Motorunu çok iyi tanıyor ve tepkilerini ezberlemiş... :cat:

şaka maka adam manyak ama ben monster'a bayıldım.ilerde birgün çoook param olursa kesin alacağım makina budur.

yani bu:)

Shot with unknown at 1969-12-31

geeeeeeeettttttt yaw deli mi kuvaladı.... hem motosikletime hemde bana yazık olur ammman aman:cat:

evet oldukça yetenekli biriymiş yoksa bu kadar rahat hareket etmek herkezin harcı diil ben olsam neyse ama siz denemeyin :p

nede yaparımya o hareketlerı daha kalkış yaparken yerdeyim :p

ya bu bizim köy düğünü motoru kullananda benim yanlız kim kameraya çekti arkadaş yaaa rahat rahat medyadan uzak gösteri yapamayacakmıyız :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar