Monster Energy Dakar Promosyon 2012 Çekiliş Hediyem :)

MONSTER ENERGY DAKAR PROMOSYON 2012 Çekilişinden Kazandığım OGİO Sırt Çantam :) Hediyem Uzun Süre Önce Geldi Ama Forumda Pek Aktif Olamadığım İçin Şimdi Paylaşmak Zorunda Kaldı...

fdQng.jpg

ZmzBe.jpg

Ergvh.jpg

G4CXe.jpg

cpEVd.jpg

hlNnh.jpg

Benim hiç aklımda yoktu kazanacagım.Hatta gerçekten birilerine hediye vereceklerinden şüphem vardı :) . İnternette gezinirken denk gelmişti öylesine doldurmuştum forumu ve şans çıktı :)

sbr

Orda hic kasktan bahsetmiyo bi motor yarisina vip bilet veeiyoruz diyo ben yinede dolduruyum mu?

5 kişi AGV ROSSİ MOTORSİKLET KASKI , 50 kişi MPİ kapsamdışı dahilinde ROSSİ TECH ŞAPKA ikramiyesi kazanacaktır. Kazanan talihliler 02.04.2013 tarihinde Radikal gazetesinde ilan edilecektir

motogp yarışı çıkmasında ne çıkarsa çıksın pasaport yok agv kask çıksa süper olur

peki benim e mail adresimle annemin adina kayit yapsam daha 18 e giremedimde :) ve aurica baska bi e maille kendimi kayit ettim insallah bana cikmaz kask:);):#

peki benim e mail adresimle annemin adina kayit yapsam daha 18 e giremedimde :) ve aurica baska bi e maille kendimi kayit ettim insallah bana cikmaz kask:);):#

e-posta adresi önemli değil. 18 yaşını doldurmuş tanıdığın herhangi birinin adını kullanarak kayıt yapabilirsin.

Arkadaşlar çekilişe katılmıştım şimdi baktım kask kazanmışım nerden ve nasıl alabilirim nereye başvuracağız?

Sizde çekilişe katıldıysanız isminizi bir kontol edin.

www.kampanyavadisi.com/2013/04/monster-energy-icecegi-cekilis-sonuclari/

bende katılmıştım bi şapka bile çıkmamış :) bendeki bahtsız bedevi şansı zaten :)

hay ben böyle şansın doldurduktan sonra linki arkadaşada gönderdim ona kask yedek talihli çıkmış:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar