Monoküler motosiklet sürücüsü

şimdi motosiklet farkı aynaların görüş açıları dışlında bir fark yaratmaz bence. ancak sizin de farkında olduğunuz gibi derinlik hissiniz yok şu anda.
yani yandan bir araç çıksa ne mesafede olur , önündeki araba ayağını gazdan çekse ne kadar zamanınız var , bunları hesaplayabiliyormusunuz? araba kullanıyorsanız ve bunları ne derece farkedebiliyorsunuz bilirsiniz.
ama oturuş pozisyonu itibariyle ayna konumları geniş açılı olmayan motosikletlerde gerçekten karşı aynayı taramak sorun olabilir. biraz modifiye etmek gerekebilir.
ben olsam denerim. :)

bu durumda olan birilerini bulursunuz umarım.

Selamlar,

Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim, aynı soruyu "reddit r/motorcycles" subreddit'inde de sormuştum genelde doğuştan değil daha sonradan görüşünü kaybeden sürücülerle karşılaşıyorum.

Genel olarak herkesin söylemiş olduğu motosiklet eğitimi almam gerektiği, geçen sene bir eğitmenden tam gün özel ders almıştım fakat motosiklet almadığım için bu özel eğitimi bu senede tekrarlamayı düşünüyorum + Honda'nın GS2 dersinede ön kayıt yaptırdım, motosiklet satın almadan önce GS2 eğitiminide tamamlamayı planlıyorum.

Motosiklet seçimi konusunda reddit'te içine sinen motosikleti almalısın şeklinde yaklaşmşlar, cruiser olması çok birşey farketmez diyennde olmuş. Benim motosiklet alma amacım gazlamak değil küçük geziler sürattende pek hoşlandığımı söyleyemem, sağlamcı bir kişiliğim vardır : ) . Doğrusu Kawasaki Vulcan S oldukça içime sinen bir motosiklet fakat başlangıç için 650cc sikletinde bir motosikletle başlamaktan çekiniyorum 250 cc seviyesinde ABS'li motosiklet te bulamıyorum elimde seçenek olarak 200 Duke yada z250 sl seçenekleri kaldı Naked motora yönelmem bu yüzdendir. Gazı açtığında gitmeyen :) ABS'li kaliteli her türlü motosiklet önerinizede açığım.

Tekrar herbirinize teşekkür ederim. İyi forumlar, ne diyorsunuz siz ? Tekeriniz düz bassın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar