Monerolar nasıl?

Merhaba arkadaşlar motorumu bir monero bayisiyle takas yapmaya karar verdim kanuni tiger'ı monero pioner modelini alacağım sizce monero nasıldır? kalite olarak ve yedek parça sııntısı varmı en önemlisi cvplarını bekliyorum.

söğlediğin model 200 cc motor olması laızm ben öğle hatırlıyom ama onu alcağına ikinci el bir ybr al derim ben sana yoksa kanuni ile arasında birşey olmayacak

2. el ybr alıcamda bana kalsa motorumu satamıyorum takas yapıcam sıfır monero 200 cc ile 200cc 15 hp çok seri motordur herhalde :)

yoıkmu bilgisi olan kullanan?

Son düzenleme:
Darjeling, senin için web sitesine girip baktım ama pioner diye bir modeli yok yada göremedim. QM yada CMX li modeller var chopper olarak..

Monero hakkında şunu söylim, ben hiç bilmiyorumda. Kayınço bir dönem kullanmış. Hatta Türkiye'ye getiren şirkette kuryelik mi ne yapmış ve kısa bir dönem moneronun naked modelini kullanarak kuryelik yapmış. Kendine almayı dahi düşünmüş ama kısmet olmamış. Geçenlerde sahibinden.com da bi ilan görmüş beraber baktık. Taksit imkanları çok iyiymiş.. He bide şunu belirteyim kayınço çin mallarını tasvip etmeyen biridir. Benim ramzeyide kullandıktan sonra eski fikirleride canlandı heralde tekrar moneroyu araştırmaya karar verdi. Fiyatına göre iyi motor diyor.

XS-200GY diye bir modeli var, evet. Sende şu an chopper gibi bir motor var ve onu satıp yine o tarz alacağını sandığım için XS aklıma gelmedi. Kayınço bunu kullanıp beğenmiş zaten. Chopper biraz gereksiz geliyo ona, işte senin beğendiğin modeli düşünüyo, imkan olsa alacak. Teknik özellikleri güzel gözüküyor. Kendiside bir dönem bizzat kullandığı için iyi diyor. Hatta kayınpederimde motoru beğenmiş. Kendisi 40 yıldır motor kullanan ve yaklaşık bunun son 30 yılı İstanbul-Kartal'da motosiklet tamirciliği yapan birisidir.

vallaha bi ara sormuştum 3000 ytl dediler ama üzeride suzuki motoru varmış dedi satıcı bana ilginç geldi tipi falan çok güzel ancak kalite ve dayanıklılık hakkında bilgim yok:)

Kardeş motor bölümü yakından gözüküyor verdiğin linkde. Gördümki üzerinde pioneer yazıyo ve dış görünüşüde benim crossun motoruna benziyo. Bizim Ramzey (ve da Pioneer) cross motorlar çindeki Qingqi fabrikasında yapılıyor. Bu suzukinin bir dönem çinde üreteceği motosikletler için seçtiği fabrika. Üretim stratejisini değiştirip qingqi ile çalışmayı bitiriyor bildiğim kadarıyla ama qingqinin mühendisleri çoktan suzukinin teknolojisiyle yetişmiş oluyor. Bilmiyorum ama belki de suzuki kendi tasarımı olan bitakım motor bloklarını üretmesine izin veriyor olabilir ticari anlaşmalarla. Çünkü motoru inceleyince kalite olarak gerek dış görünüş gerek performans açısından japonlardan çok farkı yok diye düşünüyor insan. Kısacası bu motosiklette motoru açısından seni üzmeyebilir diye düşünüyorum.

Geçen sene Monero bayiliği almış biriyle gayet samimi muhabbetim vardı, açık açık "bunu alma" demişti. Sonra kapattı zaten o bayiiyi, karşıda bir yerde açtı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar