Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Meraba ArkadasLar. Buraya Gercekten yardım aLmak için yazıyorum Canıma Tak Dedi. gecen sene aLmış oLdugum Monero Cmx 250 Motorum var. motorum soguk havada ÇaLışmıyor. yapmadıgım kaLmadı akü dediLer değiştirdim. buji dediLer karbiratör dediLer hepsi tamam ama yok caLısmıyor. Daha sonraLarı işin derinine iniLdi. dediLer artık son care ateşLeme tam vermiyor motorun beyini değiştir. Tamam onuda yaptım. Motor beyini değişti. Sorun DüzeLdi. Kibrit gibi caLısıyordu. taaki kaza yapana kadar. NasıL oLduysa MotorLa kaza yapınca KoLtugun aLtındaki beyinde KırıLmış. Bende Eski Beyini geri takmak zorunda kaLdım. eski sorunLAr yine bas göstermeye basLadı. Simdi diyeceksinizki yeniden beyini değiştir sorun haLLoLsun ama öyLe değiL. Söküp bakıyoruz AteşLeme cok GüzeL. AtesLemeyLE iLgiLi sıkıntı yok. Ama bugün Artık 4'ncü Buji bobini yakması benim şarteLLeri attırdı. SürekLi buji bobini yakıyor. 1. Bobin yakması BeyinLe aLakaLı Birşey Dogrumu BiLiyorum. 2. buji Bobini SürekLi yanıyor Bunun kısa devre yada ne biLim baska bişey gibi sorundan oLma ihtimaLi varmı.
MotorumLa iLgiLi baska bir Can sıkan probLemim daha var. motor gaza basınca BöyLe nasıL anLatayım Arka DişLi KapLimLeri oLur tekerin gövdesinde. onLar bozuLunca BöyLe gaza basınca küt edio vuruyor sonra Frene basınca bidaha her gaza basıp frene basmamda küt küt vurduruyor. Zincir gevşek değiL Arka kapLimLerde SağLam. kontroL ettiğimde Ön DişLi Frezesi Asınmıştı yani 1 mm. bosLuk yapmıştı freze onu haLLettim ama tam anLamıyLa kesiLmedi bu vurmaLar. ustanın söyLemesine göre şanzıman dişLiLeri bosLuk yapmıstır Diyor. ama BöyLe bir bosLuk yapması Mantıgım aLmıyor. öyLe vuruyorki sanki sanzımanda dişLi kırıLmış o kırık yerde bosa dönüyor böyLe bi küt küt etme ihtimaLi vermiyorum. motorun kiLometresi daha 15000 yani uzun süreLi kiLometre yapmıs bir motorda değiL. Bu bosLuk neden yapabiLir. Gercekten bu konuLar hakkında biLgisi oLanLar yardım ederse minnettar kaLırım. Motorumu seviyorum custom yaptım tam harLey görünümLü. Cok rahat yakıt düşük basıncada köpek gibi gidiyor o kadar probLem yapmasına ragmen satmayı biLe düşünmüyorum. Bu sorunLarı haLLetmeye caLısıyorum yardım edecekLer Lütfen AciL
ale:
ale:
MotorumLa iLgiLi baska bir Can sıkan probLemim daha var. motor gaza basınca BöyLe nasıL anLatayım Arka DişLi KapLimLeri oLur tekerin gövdesinde. onLar bozuLunca BöyLe gaza basınca küt edio vuruyor sonra Frene basınca bidaha her gaza basıp frene basmamda küt küt vurduruyor. Zincir gevşek değiL Arka kapLimLerde SağLam. kontroL ettiğimde Ön DişLi Frezesi Asınmıştı yani 1 mm. bosLuk yapmıştı freze onu haLLettim ama tam anLamıyLa kesiLmedi bu vurmaLar. ustanın söyLemesine göre şanzıman dişLiLeri bosLuk yapmıstır Diyor. ama BöyLe bir bosLuk yapması Mantıgım aLmıyor. öyLe vuruyorki sanki sanzımanda dişLi kırıLmış o kırık yerde bosa dönüyor böyLe bi küt küt etme ihtimaLi vermiyorum. motorun kiLometresi daha 15000 yani uzun süreLi kiLometre yapmıs bir motorda değiL. Bu bosLuk neden yapabiLir. Gercekten bu konuLar hakkında biLgisi oLanLar yardım ederse minnettar kaLırım. Motorumu seviyorum custom yaptım tam harLey görünümLü. Cok rahat yakıt düşük basıncada köpek gibi gidiyor o kadar probLem yapmasına ragmen satmayı biLe düşünmüyorum. Bu sorunLarı haLLetmeye caLısıyorum yardım edecekLer Lütfen AciL