Mondiale Niyet Yamahaya Kısmet :)

metehan abi aynaları sökücem :) eksozu sökücem :) plakayı ikiye katlıyacam :) ses sistemi bağlıcam :) bunlar daha başlangıç :)

abi şakası bi tarafa montum yok diye motoru teslim almadım. dedim montu aldıktan sonra gelir alırım dursun burda. kask olduğu halde montsuz aslaaaa....

şafak kardeşim füme renk. maviden daha çok hoşuma gitti walla :) hayırlısı artık :) daha iyileri sizlerin olsun inşallah...

Fümesi de ayrı afilli duruyor şimdi allah var :) güzel tercih daha iyileri hepimizin olsun inşallah :) fotoğraf bekliyoruz unutma :)

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

resimler için ortadadoğulu'yu beklemekteyim :) o bu işlerden iyi anlıyo :)

hayırlı olsun banada aynısı oldu 150 mcx 125 mc derken ybr aldım :cherry:

Çok doğru bir karar vermişsin,ybr 125 ömürlük kullanılabilecek bi motosiklet..Az yakar çok kaçarr :queen:

3 kağıtla ne alakası var ganga ya sana özel tasarım motor yaptırıyoz gene de yaranmıyoruz ki:santa:

bırak olm ya...sakarya izmit karamürsel yalova tayfasının alayı üçkaatcı...yani ahmet..sen..koray...irfan ve mezüt ayusu...:p

abimmmmm sen olmasaydın Yebere mebere hikaye olurdu :) senin o eşsiz düşüncelerin sayesinde capanese sahabısı olduk işte :) (metehan abi gibin oldu biraz)

fatih kardeşim iyi dileklerin için teşekkürler. daha iyileri sizlerin olsun İNŞAALLAH...

yakışır ganga...ortadoğulu biraderimde ona yakışanı yapmış...:thumleft:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
hayırlı olsun mantıklı olan bişi yapmıssın

Hayırlı olsun güle güle kullan :cat:
Bende yarın iki tane ybr ye bakmaya gideceğim, bende ybrliler kervanına katılırım inşallah :)

iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. behçet kardeşim senin içinde hayırlısı olur inşallah...

bırak olm ya...sakarya izmit karamürsel yalova tayfasının alayı üçkaatcı...yani ahmet..sen..koray...irfan ve mezüt ayusu...:p

yakışır ganga...ortadoğulu biraderimde ona yakışanı yapmış...:thumleft:

bakalım bi müsait olsunda 2 şip şak çeksin bize :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar