Mondiale hangi markanın bagaları(roller)uyuyor

Bugun motorun varyötörünü açıp temizleyip yağlayım dedim bagaları açtığımızda aşırı biçimde aşınmış olduğunu gördüm daha yeniydide 3.000km yaptım.Benim motora hangi marka motorların bagaları uyar.Mallosi,polini gibi markalardanda olabilir tavsiyeler.
Şimdiden teşşekkür ederim:)

baga roller nedir dostum ben bilmiyorum şahsen arka varyaatörü falan mı kastediyorsun burçlar balatalar arka vary. tası ??

baga roller nedir dostum ben bilmiyorum şahsen arka varyaatörü falan mı kastediyorsun burçlar balatalar arka vary. tası ??

Varyatörün öndeki ağırlıkları bilyaları senin dediğin burçlar:cat:

Son düzenleme:
150 CC ye kadar bütün çinliler aynı dostum:cat:(Kanuni dahil.)

malossi ve pollını ıtalyan malıdır cok pahalıdır bılgın olsun normal bagalar 10-20tl ıken onlar 80 150tl arasıdır ama bır defa takarsın senın gıbı 2-3 motor eskıtır

malossi ve pollını ıtalyan malıdır cok pahalıdır bılgın olsun normal bagalar 10-20tl ıken onlar 80 150tl arasıdır ama bır defa takarsın senın gıbı 2-3 motor eskıtır

Parası mühim değil sağlam olsun yeterli,önere bileceğin model varmı yada ağırlık:)

94-95 model vespa larda hala sapasaglam malossi bagalar cıkıyor yani bence malossı al. elınde bır ornekle iyi bir parcacıya git yada italyan motor tamit eden servislere bak.yanında bırde 80tlye kevlar kayıs aldınmı tamam

94-95 model vespa larda hala sapasaglam malossi bagalar cıkıyor yani bence malossı al. elınde bır ornekle iyi bir parcacıya git yada italyan motor tamit eden servislere bak.yanında bırde 80tlye kevlar kayıs aldınmı tamam

Sağolun çok yardımcı oldunuz balata mallosiydi zaten bagalarıda orjinal takmıştık bu 2. değiştirişim oldu öyle aşırıda deli dolu kullanmıyorum ama yinede dayanmıyor:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar