- Konu Yazar
Arkadaşlar ;
Sitemize kayıt olmuş , yeni üyelerimizden NIETZSCH.
Bir süre önce aniden motor alma kararı vermişti.Fakat gerek bayram tatili , gerek resmi işlemlerden dolayı , bu isteğini bayram tatilinden sonraya ertelemişti.
Fakat bu esnada , kendisi bir kaç modelde kararsız kalmış , sizlerin cevaplarını bekliyordu fakat bugün yine kararını değiştirerek ,
kendisiyle konu hakkında görüşmemiz sonucu MONDİAL150ZAT almaya karar verdi.
Ben de MONDİAL150ZAT'ı hem görünüş bakımından hem de performans bakımından destekliyorum.
Tabiki aramızda bu motoru kullanmış , en azından test edip bilgi sahibi arkadaşlarımız da bize yardım ederse memnun oluruz.
NOT:
EĞER BAŞKA MARKA-MODEL TAVSİYENİZ OLURSA , LÜTFEN BURAYA YAZINIZ...
BİZ SÜREKLİ BU TOPİCİ TAKİP EDECEZ...
Sitemize kayıt olmuş , yeni üyelerimizden NIETZSCH.
Bir süre önce aniden motor alma kararı vermişti.Fakat gerek bayram tatili , gerek resmi işlemlerden dolayı , bu isteğini bayram tatilinden sonraya ertelemişti.
Fakat bu esnada , kendisi bir kaç modelde kararsız kalmış , sizlerin cevaplarını bekliyordu fakat bugün yine kararını değiştirerek ,
kendisiyle konu hakkında görüşmemiz sonucu MONDİAL150ZAT almaya karar verdi.
Ben de MONDİAL150ZAT'ı hem görünüş bakımından hem de performans bakımından destekliyorum.
Tabiki aramızda bu motoru kullanmış , en azından test edip bilgi sahibi arkadaşlarımız da bize yardım ederse memnun oluruz.
NOT:
EĞER BAŞKA MARKA-MODEL TAVSİYENİZ OLURSA , LÜTFEN BURAYA YAZINIZ...
BİZ SÜREKLİ BU TOPİCİ TAKİP EDECEZ...