Mondial ZN 125 Reflektör uygulaması

Selam motorum pazartesi yeni geldi.İlk gün benzinin bitmesi yüzünden kullanamadım dün ufak bir tur attım çok rahat ve dengesi çok iyi savrulma yapmıyor.Ama gidona daha alışamadım diyer motorlardaki gibi düz değil ve çok hassas.Bu gün reflektör uygulaması denedim sanırım fena durmadı en azından gece iş görecek.:wiinkk: o kadarcık şeyi yapması 2 saat sürdü ama uğraşması çok zevkliydi bu gidişle motorun her tarafını kaplaya bilirim.:cherry:

BU gece görünüşü

oknbwo.jpg

Buda gündüz

2ngc3mh.jpg

teşekkür ederim beğendiğinize sevindim.Daha ehliyet olmadığı için şu an bol km yapamıyorum malesef trafiğe çıkmadan kısa turlar halindeyim ehliyetten önce motoru almam pek iyi olmadı kullanmanın zevkini alınca kendimi zor tutuyorum.

Vayy kardeşim hayırlı olsun bu resmi görünce anılarım depreşti Karakaçanımı hatırlattın bana.Keyifle kullanmanı dilerim.

qüsel olmuş...tekerlek içine de çekebilirsin beyaz şerit...qüzel duracağına eminim... :)

bursada bu stickerları nerden buldun acaba ?

Reflektörlerin çizimiyle yapıştırmasını kendim yaptım.Yapımı zor değil netten dövme modeli bulup onu buyüterek çizdim

qüsel olmuş...tekerlek içine de çekebilirsin beyaz şerit...qüzel duracağına eminim...

Tekerlek içine çekmeyi denedimde şerit dönüşünü beceremedim.

Son düzenleme:
emeğine sağlık arkadaşım..
gerçekten çok hoş durmuş! :wiinkk:

selamlar arkadaşlar bende geçtiğimiz hafta bir tane mondial zn 125 aldım.
Desparadox piyasada reflektör yokmuydu?Kendin yapmak durumunda kaldın nereden temin ebilebilir?

Bende çok beğendim..
Ama eklenti olarak tekerleklere şerit çek sadece başka bir şey yapma :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar