Mondial ZAT egzoz sorunu

forumda aradım ama bulamadm arkadaslar.daha önce acılmıs olabilir ama bulamadgmdan tekrar acıyorum kusura bakmayın.

egzozdan bi ses gelio metal sesi zırıltı yapıo.önce egzozun üstündeki nikalajlardandır dedm onları söktüm ama hala aynı sorun war.sonra egzoz vidaları gevsek olablr dedm tekrar sıkıştrdm ve gene kesemedm sorunu.egzoz surekli zırıltı yapsa tamam diyicem ama süreklide yapmıo zırıltıyı
40-50 km hızla giderken yapıyor daha düşük we daha yüksek hızda ses yapmıyor.bitürlü çözemedm yardımcı olrsanz sevinirim arkadaslar.
iyi günler keyifli forumlar.

nezamandır ses yapıo...yanı bır ıslemden sonramı yoksa sureklımı....

walla motoru 10 gün önce aldm yaklasık 6 ay kadar yatmıs depodan ben cıkardm motoru ondan öncede 2 yıl tek tük binilmis motora. 1270 km de motor.alıp yaklasık 50 km falan geldm motor ile gidişinde yaz yemesinde hiçbirseyinde sorun yok motor gayet iyi.egzoz dura dura içten mi çürüdü ki diyorum.ama tam emin olmadanda egzozcuya susturucuyu actırmak istemiyorum.vidaları sıkıştırılık ve üzerindeki nikalajlar cıkıkkende yapıyo o sesi.bu kriterlerde aklında bsy olan varsa paylassn arkadaslar

egzozun alttaki vidanın takıldığı yere bak bi. orası çatlar sürekli ve zırıltı yapar.

bendede zat vardı ve bir çok zat egsozundaki sorun, üstündeki nikelajın vidalarının gevşemesidir. O vidaları sıkıştırdıgım zaman hic bir sorun kalmazdı ama sen sıkıstırdıgını soylemişsin, aklıma onun dışında bi sorun gelmiyor açıkçası.

egzozun alttaki vidanın takıldığı yere bak bi. orası çatlar sürekli ve zırıltı yapar.

catlak yok motorun egzozda deformasyon küflenme war biraz ama catlak kırık yok.

bendede zat vardı ve bir çok zat egsozundaki sorun, üstündeki nikelajın vidalarının gevşemesidir. O vidaları sıkıştırdıgım zaman hic bir sorun kalmazdı ama sen sıkıstırdıgını soylemişsin, aklıma onun dışında bi sorun gelmiyor açıkçası.

nikelajlar suanda sökülü ses ondanmı die söktüm ama aynı ses hala var.işin acayipi sadece 40 km hızla gidrken geliyor egzozdan o zırıltı 0-35 ve 45 km den daha yüksek hızlarda sıkıntı cıkmıyor sadece 40 km yapıyor zırıltıyı.

arkadaşım merhaba aynı şey bendede oldu motorun eksozunu sök salla bakalım ses varmı varsa içinde bi kırık bişey var bundan başkada aklıma bişey gelmiyor by

hocam arkadaslar ısabetlı konusmus şıklar sunlar;
Ya ekzost contan bitti sok bı bak
ya nıkalaj kapagın vıdalarından dır kontrol ett sallanıomu rölantıde falan
Ekzostun vıda delıklerı var kalın demıre vıdalanıo tekerın orda oo delıklerın kenarında conta olacak kontrol et duruomu contaların durumu ne....
bırde salla bakalım kuften ıcınde bır parçamı var....
sonra bizi haberdar ett..

eksozu komple değişitir eksoz borusuda dahil ama eksozun orjinaline para verme daha kaliteli bir son susturucu al eksoz borusunu ise orjinali ile değiştir zaten başka seçeneğin yok boru konusunda.hiç sorun kalmaz bende geçen sene mondial 150 hs vardı aynı sorun bendede vardı yukardakileri aynen yaptım sorun kökten çözüldü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar