- Konu Yazar
Arkadaslar motoru tek kisi kullnırken sıkıntı olmuyor.2 kisi binince arka egzoz-lastik o taraftan bir ses geliyor.egzozdan gelio diye önemsemiyordm da içimden bi hisde arıza cıkarıcak dikkat et diyo.böle testere ile tahta kesiomus gibi gırt gırt gırt ötüo biraz basınca düzeliyo ses kesiliyor.arka janttan mı diye düsündm.bosluk yol göbeginde.silindir takozlarındanmı diye düsündüm ondanda olmadıgını düsünyrm anormallik yok.egzozdan da deil egzozun zırıldaması daha farklı üzerindeki nikelajlar ötüyo.amasörlerimde saglam.sizce nedn ötebilir ?? acayip moralimi bozuyo bu ses.tek kisi ses seda yok 2 kiside biraz hızlanınca kesiliyor.
bi sıkıntım daha var.baya dik bir rampaya cıktım bugun.20 ile zorlana zorlana cıktık 2 kisi.sonra kendiliginden bi acıldı motor 50-60 km hıza geldi motor bi anda sonra gene zorlanmaya dewam etti.nedn olablr?
simdiden teskkr ederim..
bi sıkıntım daha var.baya dik bir rampaya cıktım bugun.20 ile zorlana zorlana cıktık 2 kisi.sonra kendiliginden bi acıldı motor 50-60 km hıza geldi motor bi anda sonra gene zorlanmaya dewam etti.nedn olablr?
simdiden teskkr ederim..