MONDIAL ZAT 150 alcam gıbı

oncekı konumu okuyanlar olmustur belkı

gonlumde vıteslı motor yatıyordu ama sartlar musade etmıyo.pesın alamıyorum.vade ıcın kredı kartı ıstıyorlar.

maddı sorunlarım yuzunden mondıal 150 zat alcam.

sımdı dıceksınız maddı sorunum var dıyosun ust sınıf scooter alıyorsun.

soyle ızah edeyım.para sorunum yok.aylık 200 ylt taksıtle alcam mondıalı. senetsız,kefılsız.

senetle bıle olsa honda alırım aslında.ama kredı kartı harıc taksıt yapmıyorlar hondaya

sımdı mondıal bayıı ıle gorustum.aksam gıdıp form doldurcam.onaylanırsa motorumu teslım alcam.

hayırlısı bakalım

bı sure bıner satarım sonra ver elını honda cbf 150 onunla vıteslı motoru pekıstırıp Race motor alırım:queen:

o mondiali aldınmı zor satarsın benden soylemesi satsanda çok zararla satarsın haberin olsun dostum, sana dost tavsiyesi mondiale yaklaşma.

farkındayım
ılanlara baktım hep eskı tarhılı yarı fıyatına bıle musterı bulamamıslar

ama dedıgım gıbı evdekıler karsı cıkıyor almama destek vermıyolar

kendım alcam. kredı kartımda o kadar lımıt yok.pesınde alamıyorum.kredı falan cekemıyorum

2. el vadelı falan bulsam alırım baska bısey. yerım yurdum bellı oderım senetlerımı

O zaman alıcam diyosun ısrarla ikinci el almalısın ki çok zarar etme bi eş dost dan borçla alırsan hem ona ödersin hem satarken az zarar edersin ama sıfır için yazık olur derim ben

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence alma..150 cc'nin en hantal motoru..

o mondiali aldınmı zor satarsın benden soylemesi satsanda çok zararla satarsın haberin olsun dostum, sana dost tavsiyesi mondiale yaklaşma.

O zaman alıcam diyosun ısrarla ikinci el almalısın ki çok zarar etme bi eş dost dan borçla alırsan hem ona ödersin hem satarken az zarar edersin ama sıfır için yazık olur derim ben

söylenenlere aynen katılıyorum biraz daha bekele bence gün doğmadan neler doğar

bende zat var ben memnunum . iki kişi bindigimiz zaman hehangi cekmeme gibi bi sorunu yok .ama düşünce senin tabiki varsa yakınlarında bi bin dolaş gez gör ona göre karar versen daha iyi. piyasayı iyice araştır .Eger alırsan bide bakımlarını zamanında yapırırsan herhangi bir büyük sorun çıkaagını sanmıyorum :cat:

arkadaşım satacaksan alma çünki ölü fiyatına verıyorsun takas yaparım dersen kımse çinle japonu takaslamaz heee ben bınıcem satmıcam dersen hemen al çok oturaklıdır zatı şahıs:cat:

arkadaşım 100 cup lardan al bence hem daha ucuz hem daha sağlam yakıtı daha az satması daha kolay daha sayayımmı daha dayanıklı yolda kalmazsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar