Mondial Xtreme Max - Motoran XV 250 tavsiye

bu 2 motosiklet arasında kaldım. arazide kullanmayı düşünmüyorum, alıp supermoto yaparım elimden geldiğince. mondialin 150 cc 11 hp olması kötü ama sağlamlığını kanıtlamış bi motor. motoran ise 250 cc ve 15-16 hp olması daha cazip geliyor, ama kullanıcı yorumu çok az. sağlamlığı konusunda şüphelerim var. siz ne dersiniz ? hangisini tavsiye edersiniz ? bu fiyatlarda tavsiye edeceğiniz başka cross varsa önerilere de açığım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

?????????????????

Başlangıç için çinli motorlar güzel alternatiflerdir.Sağlamlık derken dış aksamı mı (ayna,sinyal,grenaj)? Araziye felan yeni gireceksen bence yedek parçası en ucuz ve kolay olanı seç derim.

yuki 250 olabilir. veya direk asya sm de alabilirsin zaten süper moto. ama ben ikinci el ucuz alıcam kendim toplicam dersen mondial xteme

Crf250l alın rahat edin. Çok fark yok fiyat olarak. Ikıncı el de rahatça güzel bir crf bulursunuz

arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz ? yukarıya araziye girmicem yazıyorum 'araziye yeni gireceksen yedek parçası ucuz olanı al' diyor. bu fiyatta başka önerisi olan varsa onu alabilirim diyorum 'crf 250l' öneriyorlar. dediğim motorların 3 katı fiyatı var. yazdığımı okumadan mı yazıyosunuz anlamadım

Xv 250 motoran yakışıklı ancak, inmi'dir cinmi'dir , detaylı raporlayan yok forumda, mondi extrem max ise kabul görmüş başlangıç için ideal, sanıyorum sorun/problem bazında istikrarlı bi alet, forumda " cenkito " ile iletişime geçin, kendisi cc büyüterek kullanmakta, süpermoto işine gelince 17 inç jant takımı bulmak almak külfetli iş, yok asfalt takımı alırım derseniz o zaman Sm olmuyor, zaten motor kuweti tat vermese hiç bişey olmuyor , arka/ön dişler ile oynanır ise tork kazanıp tadına varmak mümkün olabilir..

elimden geldiğince demiştim zaten. jant fiyatları motorun yarısı kadar :) öne de arkayla aynı bi jant alıp asfalt lastiğiyle kullanmayı düşünüyorum. yani pek sm olmasa da yakın en azından.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

bu arada yuki izci cross da dahil edilmiştir karşılaştırmaya. hakkında bi kaç şey okudum. fena gözükmüyor ama kullanan birisine sormak lazım tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar