merhaba Ankaradan resul ben
max 200 ü alalı daha 2 hafta oldu olmadı. bazı sorunlarım var bana göre tabi.
ayna en büyük sıkıntım.
debriyaj da kalkarken sanki arkadan biri tutuyormuş gibi hissettiriyor debriyaj derken gaz verip yavaşca kalkmak istedigim anlarda tekler gibi oluyor ama çok hafif bi tepki.
bide yavaş hızda gittigim için vık vık vık diye bi ses geliyor tekerler döndükçe. ama yeni olduğu için parçaların alışması gerektigindende olabilir tam bilmiyorum.
yakıt konusuna gelirsek. 20tl benzin aldım 1lt haricinde. 120 km oldu. şuanda motor yedep depoya geçiş yapmadım daha.
sıkıştırma oranı filan anlamam ama devir hafif yükselince titriyor hayvan

böyle zangır zangır aynalarda arka gözükmücek kadar.
ama vites atınca olay bitiyor tabi. bide hızlanınca.
daha tam alışamadım vites olayına aynı anda kombinasyon yapmaya vites düşürürken firenlemeye filan. bir diyer sıkıntımda yag göstergesi camında buhar oluşması. bi sıkıntı veriyormu motor yok hayır ama bende bi huzursuzluk var.
haricinde sesi çok tok ben burdayım diyor. patırdamalı bir sesi var. gaz verip kesincede patlıyor eksoz mesela 3. viteste yokuş aşağı yada düz bi şekilde giderken gazı kapatayım pat pat pat pat pat yapyıyor çok hoşuma gidiyor açıkcası
sizden almak istediğim tavsiyeler var zincir için hangi yağı kullanayım karter için hangi yağ zincir temizliği ve granaja zarar vermicek temizlik için neler kullanayım.
bu arada boyası çok kötü arka bagaj demirine bi kilit bağladım hep soymuş boyayı. renkli band ile kapladım bende. sıkıntı olmasın diye
daha hiç yıkamadım ve zincirini yağlamadım temizlemedim. 4 kez yağmur gördü sağınak olarak degil tabiki çalışmasında bi problem yok.
çok soğuksa motor jikle ile çalışıyor. fazla gaz vermeden hafif rolantide tutarak ısıtıyorum. ve jikleyi kademeli bi şekilde kapatıyorum.
3. kademe 10 sn. 2.kademe 10 sn. 3 kademeye geçtiğimde 30 saniye bekleyip devam ediyorum

ayrıca ankarada bakım ürünlerini filan bulablceğim bir market bir yer varmı ?
teşekkürler resim atıcam birazdan

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

Hulkum 
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
Birşeyide merak ediyorum acaba ayak marşı kontaksız yapılırmı ?
ve buna karşı bi önlem alınabilirmi ?