rx 250 nin arka dişli kaçki polat o baya ufak bir şey
Evet ya, 38 felan demişti birisi sanki. 40 ve üstü olmadığını hatırlıyorum. Sonra sordum ama pek oralı olmadı sağolsun kullanıcıları... Muallak şuanda
rx 250 nin arka dişli kaçki polat o baya ufak bir şey
Ben su rear hugger olayına yoğunlaştım plastik aksam tamam, metal aksamı biraz uğraştırıyor bakalım bu hafta sonu uğraşam biraz, yağmur yağmazsa, rx 250nin arka dişli uyarmı acep, buralarda yok kullananEvet ya, 38 felan demişti birisi sanki. 40 ve üstü olmadığını hatırlıyorum. Sonra sordum ama pek oralı olmadı sağolsun kullanıcıları... Muallak şuanda
Ben su rear hugger olayına yoğunlaştım plastik aksam tamam, metal aksamı biraz uğraştırıyor bakalım bu hafta sonu uğraşam biraz, yağmur yağmazsa, rx 250nin arka dişli uyarmı acep, buralarda yok kullanan
Valla şu arka plastik olayını yapabilirsen aynısından ben de istiyorum bak, baştan söyleyim. Artık parası neyse vererim hiç dert değilArkadan yediğimiz çamurun hesabı yok valla! Bir de şekil olsun diye kuyruğu kısaltıcam ben, sırf bu yüzden yapmıyorum şuanda...
RXlerin dişli uyar diye düşünmekteyim, bu yeni nesil çinlilerin parçaları çok benziyor gibi. Ama bende yakından göremedim henüz. Senin amacın ne, son sürati artırmak mı?? Çünkü zaten alt devirlerde motor vuruntu yapmaya meğilli(karb. den dolayı bence). Bir de ark. dişliyi küçültürsen hep üst devirde kullanman gerekecek. Hoş ben de hep orta ve üst devirde kullanıyorum zaten![]()
siz hang devirde yaşıyorsunuzbu arada belki bu pazar muğladayım mehmet gelirken malzemeyide yanımda getiririm 1 2 hafta sonra bir datça yapmayı düşünüyorum ozaman benimde gerçekten kaç km de kaç yaktığımı net kestire bileceğim
Merhaba,
110/70-17 - 31-33 psi
140/70-17 - 33-35 psi
Ebatlar ve benim tercihlerim. Detaylar daha önceki sayfalarda mevcut.
sert frende jant takozu yoksa sibob da kesebilir