Mondial Mondial X-Treme (Enduro/Super Moto/Moto cross) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı

Sadece isim... bazı yerlerde 254cc diye okudum ama sanmıyorum, bizim ki gibi 249 cc dir büyük ihtimal

şimdi ben para ödemediğim için bilemiyorum fiyatı yuvarlak olarak hatırladığım gibi söyledim bu arada polat diyeceğime mehmet demişim :) performans iyi tabi yağdan arındıktan sonra :) bir ön amortisörlerin keçelerini bir yenileyim ozaman daha iyi anlaşılır

Beyler;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...navari-ozel-yapim-28-hp-300cc-119403277/detay

Mondi 300cc

Şu ilan sahibine bir şekilde ulaşıp 300cc mevzusunu açığa kavuşturalım derim? Yani nereden bulmuş parçaları, kimden temin etmiş vs, vs,. Hepimiz birden aramayalım ama :) Özellikle araştırmacı gazeteci Emin arkadaşımızı yardıma çağırıyorum burada :wiinkk: biliyorum okuyorsun bu sayfaları... :)

Ben adamı aramayı düşünüyorum ama size de bir sorayım dedim, istanbulda olup adamı görmek daha faydalı olabilir, bazıları telefonda fazla konuşmak istemiyor da...

siteden mesaj çektim, cevap gelirse yazarım. madem yükseltiyon yap 400-450 babalar gibi demi :queen:

:mrgreen: Heee, sonra kranktan tut radyatöre kadar herşeyi değiştirsim emmim :) Siteden derken, sahibinden mi?? Orada mesaj seçeneğini göremedim ben...:silent:

Bir de sen niye face'den cevap yazmıyon bakym. Bizim gruba bişeyler paylaşabiliyor musun? Yoksa sana da mı kapalı? Grup ayarlarında "Herkes paylaşımda(video,resim,vs,vs,) bulunabilir" türü seçenekler açık ama Tunç moderatör olmasına rağmen bişey paylaşamıyormuş. Bugüne kadar da söylemedi bana, şimdi üst.yönetici yaptım da rahatladı resmen :queen:

@polat tunç moderatörlükten üst.yönetici biz ise AMELATÖR isyeaaaannnnn :), biraz foto çekeyimde atayım

ula yazık yazık sayfayı açan kuran kim :p yok arkadaş insanlara iyilikte yaramıyor .

ula yazık yazık sayfayı açan kuran kim :p yok arkadaş insanlara iyilikte yaramıyor .

Sus bre densiz, yerini bil...:jocolor: darbe ile geldim, devrim yaptım! :mrgreen:

@mehmet sen şu sticker çalışmalarını paylaşsan çok güzel olur aslında. Şöyle güzel bir albüm felan yapsan ?? Beğenenler sana sipariş verir belki, belki çok sipariş gelir, sen de köşeyi dönersin belki :mrgreen:

:mrgreen:
@mehmet sen şu sticker çalışmalarını paylaşsan çok güzel olur aslında. Şöyle güzel bir albüm felan yapsan ?? Beğenenler sana sipariş verir belki, belki çok sipariş gelir, sen de köşeyi dönersin belki :mrgreen:
"Her türlü sticker ve tişört çalışması yapılır" sloganıyla çıkacam piyasaya :)
bir tane uygula yapmadan olmaz önce ve sonrası diye koyacaz yane , tişörtde bastırdıkmı tamamdır ağa

"Her türlü sticker ve tişört çalışması yapılır" sloganıyla çıkacam piyasaya :)
bir tane uygula yapmadan olmaz önce ve sonrası diye koyacaz yane , tişörtde bastırdıkmı tamamdır ağa

Aynen, sen bastır, sonra gönder bana, Ankara kalabalık şehir, iyi reklam yaparım ben burda :cherry:

hahah aga maliyeti kurtartında başka birşey istemem iş yok güç yok bitek ucuza iş yaptıra biliyorum ama iş olursa söz mehmete ve sana özel tasarım memeht xtrem dresing tshirt ve sticker çalışmlarını yaptırtırım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

mehmet telefonun kapalı

Buarada 3-5 gündür elektrik sorunu var motorumda.

-Kontağı açtığımda bazen gösterge çalışmıyor ve marş basmıyor(tık yok).
-Bazen gösterge gel-git yapıyor.
-Bazen gösterge aktifken marşa bastığım anda çuk diye gidiyor herşey.
-Bazen de kırmızı ışıkta beklerken çukkadanaktan gidiyor herşey, stop ediyor, 1. kısma dönüyorum.

Sonra birden toparlıyor alet kendini. Yani bir temassızlık yada kısa devre gibi bişey söz konusu.

Sebebin aküden kaynaklandığını düşünüyorum, çünkü;

Motora 1çift led ışık taktım. Elektrik aksamını bozmamak için de direk aküden bağladım, sigorta koydum araya (1-2 aydır sorunsuz kullanıyorum, ledler kaliteli). Bu sorunu yaşadıktan sonra farkettim ki, kontağı kapatıp ledleri açtığımda eskiden sorunsuz çalışıyorlardı şimdi ise ışık arada bir kesiliyor sonra geri geliyor. Yani ledler ile aküyü baş başa bıraktığımda kesilmeler oluyor.

Fikri olan??

Buarada bu sorun nadiren başıma geldi, 3-4 kere ve pazar günü yağışlı bir havada ~100km sürüş yaptıktan sonra oluştu

Demiştim ya,,,, Akünün + kutbundaki vida gevşemiş meğer :cherry:

Sorun yok, bekleme yapma Extreme...::merkez::

akü bağlantısı temassızlık yapıyordur büyük ihtimal, benim başıma gelmişti, (+) kutbundaki somun gevşemiş...

adam yazmış bak :mrgreen: ,

denizliden moturu getirdik sonunda la bizim exhaust ne biçim ses çıkarıyormuş yav, unutmuşum sesi , bisiklete binerken kulaklar gitti

adam yazmış bak :mrgreen: ,

denizliden moturu getirdik sonunda la bizim exhaust ne biçim ses çıkarıyormuş yav, unutmuşum sesi , bisiklete binerken kulaklar gitti

Evet yazmıştı zaten de benim bakmaya anca fırsatım oldu, pazar günü :)

Egzoz sesi gerçekten şahane bence, hani şöyle FMF'e para verip bu sesi aldığımı düşünüyorum, iyiki para vermişim dedirtecek bir ses. Biz bedavaya sahibiz :)

aman zeval vermesin egzosumu lakin getirtmesi birdert inşallah yıllarca güzel güzel kullanırız tioide güzel seside 2 3 metreden adamın suratına egzosun havasını basmasıda

benimde değiştirdiğim arka sinyallerin kapakları yok düştü :) kaç aydır yağmur çamur kulanıyorum o şekilde banamısın demedi :) eski sinyalde zikir yapmaktan boynu kopmuştu :)

Benim sinyaller hiç kopmayacak gibi duruyorlar :) Demekki kopuyorlarmış... Yanlız ben aynısından isterim, olmazsa olmaz... Nerden buluruz ki böyle esnek sinyal ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar