olay şu bu motor mondial satsa bile mondialin üretiminde kontrolünde olan bir motor değil hayli ile yani ellerini bir bilmeze atmışlar iyi yada kötü ama ellerinde de bu parçaları bulundurmaları gerek şimdi bu motorum gerçek üreticisinde bile 2012 yada 2011 ürünü yeni model yok yada yenilik getirmedikleri için aynı modeli üretip duruyorlar ben onu anlamadım norveç ingiltere avusturalyada satışı var ve enteresandırki nerdeyse fiyatlar bire bir tr ile korkum bu firmanın kapanmış olması durumda ne yapacaklar

allahtan uygun japon parçalar motor aksamında uyucağa benziyor zaten gövdede problem yok ama pahalıya gelmedurumu şurdan kaynaklanıyor ktm min bir çok parçası uyanzi

benim fikrim polat mesela bir elcik yanlış hatırlamıyorsam fren kolu kırılmıştı hend guard olmadığından elcikler kırılmaz elciklerle değiştirilir fren balatalrı pahalı şimdiden söylim breaht miydi ne onda bulmuştum zincir oringli zincir le değişir ben en ucuz wiwi bulmuştum baya iş görüyor cain guide ktm min parçası ile değiştirilecek arka kuyruk koptumu super sport kuyruk var onla değişir sinyaller zaten dolu ama bence kendi sinyalleri çok güzel sağlam gösterge 150 usd miydi ne raptor du sanırm polat bilir onunla değiştirilebilir böylelikle motor devrini radyatör sıcaklığını da görme işinide halde bilirsiniz ön kafa granaj gümlerse ha onda sıkıntı var kendisininki çok güzel bnce piyasada acerbis olarak satılan kafalar var benim hiç hoşuma gitmeyen onlarla değiştire bilirsiniz yada ktm husaberg filan kafa bulup değiştireceksiniz bide bunu tutan kavuçuk kelepçeler hemen çatlıyor ona bir çözüm bulmak gerek sağlam bir kelepçe