Bugün epeydir hava basmadığım lastiklerime hava bastım. Tahmin ettiğim gibi ~25 psi civarına düşmüştü yine lastikler. Busefer 30 yerine 32 bastım. Motorun şahsiyeti, kişiliği değişti desem yeridir yav!
Gerçekten şasede yazdığı gibi 40a 40 deneyeceğim birgün. Ama lastiğin zaten max dayanma basıncı 40 olduğu için kısa süreli olur deneme.
Arasıra basın havayı, ihmal etmeyin, parayla mı yav
Sonra da uygun bir mekan buldum. Bol bol fren ve manevra, dönüş vs, vs, çalışması yaptım. Motorla oynamak kesinlikle çook eğlenceli. Bir ara nasıl olduğunu anlamadım ama 2 kere net stopie yaptım :thumleft: Nasıl olduğunu çözemediğim için defalarca denememe rağmen bidaha olmadı. Arka teker yerden kesiliyor ama çok az. Neyse böylelikle bol bol frenleme de çalışmış oldum. Lastiklere biraz haksızlık ettiğimi de söyleyebilirim. Kuru zeminde fena değiller. Bana göre frenler biraz zayıf yani daha güçlü olabilirlerdi diyelim.
Sürüşün sonunda arka tekeri kitlemekten sırt kısmında bol bol kılcal çatlaklar olduğunu(oluşturduğumu) farkettim. Ayrıca sırt kısmı daha önceki hatırladığıma göre de baya bir kabaklamış :cherry: Arka tekeri kaydırmak çok zevkli tamam ama kaliteli asfaltta ömründen iyi yiyor.
Zaten yağmurda habire sarıyordu şimdi iyice sararak çıkar yokuşları
Tavsiye ederim, boş vakitlerinizde temiz bir alanda bol bol antrenman yapın :cat:
Havalar biraz daha düzelsin de, amortisör ayarlarını değiştirerek de test yapmayı düşünüyorum.